Hehe...chyba wszystko zaczeło się od Spice Girls, bo do boysbandów miałam awersję
od zawsze.Potem rzecz jasna Michael Jackson,Abba,Him, Christina Aquliera i takie
badziewia jak AQUA,A*Teens, Samantha Mumba, Mr.President, Łzy, Ich Troje To
były czasy, hehe całe szczeście gdzieś obok nich Beatlesi i tylko dzięki nim znormalnia
łam muzycznie
um cięzko powiedzieć. ale chyba prawie przez wszystko przeszłam, oczywiscie oprócz disco polo ;p , najpierw był pop i ich troje, potem hh i peja, potem techno i tiesto, aż zakonczyło się na punk rocku i Comie, LP i wielu innych
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
Znak zodiaku:
~`eMoTiOnAl`~ [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2007, 14:36
ja od zawsze slucham ciezkiego grania. kocham metal. i rock tez.
Moze nie bedzie po kolei, ale jesli chodzi o te, do ktorych wstyd sie przynzac to: disco polo (rozni wykonawcy- m.in jestes szalona Boysow, Shaza- przepraszam jesli zle napisalam:]), Spice Girls, Britney Spears heh, Ich Troje (przepraszam ) Just 5 (chyba dlatego tylko, ze jeden z nich mi sie podobal:p) reszty nie pamietam, moze i dobrze
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 15-07-2007, 19:50
Kazik/Kult i Peja/Slums Attack.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum