Ace of Base,Dr Alban, DJ Bobo, Fun Factory, Mr President, Erotic i czasami dziś jeszcze do nich wracam:
Oł je!
Z tego co pamietam to klasy 1-4 podstawówki to były czasy Kelly Familly, Spice Girls i Backstretboys ( czy jak to sie tam pisze).Ich Troje i Britney nie doświadczyłam bo to było już później.
Kolega odrazu taki MHROCZNY był?
Ja słuchałam Spce Girls i otwarcie się do tego przyznaję. Ba, pwoiem jeszcze, że najbardziej lubiłam Geri. O!
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Mroczny? Iron Maiden gra klasyczny heavy metal, Metallica i Destruction thrash. Mroczne klimaty są w black metalu.
Pozatym to były pierwsze zespoł, których słuchałem, odkąt zacząłem siedzieć w swoim klimacie, tzn. zacząłem słuchać metalu , zapuszczać włosy itp. A wcześniej, to ogólnie rocka,
np. Queen, Deep Purple, Aerosmish i wciąż słucham. Na tych zespołach się wychowałem, słuchałem ich już w weiku gdzieś 8,9 lat. Nie pamiętam, żebym nie lubił rocka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum