A mi sie śniło forum. W nocy przed maturą śniło mi się, że już był poranek i czytałam sobie na mportaliku przecieki dotyczące matury z polskiego, które zamieściła użytkowniczka caessa. Wg niej miało być o różnych obliczach rycerzy średniowiecznych. Obudziłam się o 5 rano zestresowana, że jedyny rycerz jaki mi się kojarzy to Roland.
Na szczęście nie było nic takiego
Niestety nic związanego z nagością w połączeniu z mportalikiem mi się nie śniło. Chyba muszę poćwiczyć przywoływanie LD. Może ujrzę Wasze nagie klaty ;P
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
jeżeli chodzi o nagą kobietę to taka sytuacja miała miejsce w liceum, kiedy pomyliłem ubikacje i weszedłem do damskiej. niestety akurat koleżanka wstawała z sedesu i przypadkowo ja zobaczyłem. Myślałem że się spalę ze wstydu A w normalnej sytuacji to rok później na plaży w kołobrzegu, miałem wtedy 17 lat ona się opalała ale wtedy to było przeżycie...
Jak byłam mała widziałam mojego tatę. On nie zdawał sobie sprawy, że ja już jestem świadoma takich rzeczy i beztrosko wyszedł z łazienki, bo czegoś zapomniał. Ja powiedziałam wtedy "ale jaja!", a on najpierw uciekł, a potem pękł ze śmiechu.
W późniejszym życiu : p zdarzyło mi się to pierwszy raz jak miałam piętnaście lat - widziałam mojego chłopaka i potem już sobie go oglądałam tak regularnie.
Żadnego innego nie było mi dane. Ale jeszcze będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum