Ajajajaj, nie pamiętam xD. Chyba jakiegoś dzieciaka w piaskownicy, matka rozbierała, żeby siusiał na piach, a nie w majty
_________________ Jaki był ten dzień? Co darował co wziął? Czy mnie wyniósł pod niebo, czy rzucił na dno? Jaki był ten dzień, czy coś zmienił czy nie? Czy był tylko nadzieją na dobre i złe...
heh ja widziałam dzieci w wieku 6 lat jak potrafiły siusiać, tm gdzie kotki i pieski załatwiały woje sprawy, czyli pod balkonami heh nawet czasami dzieci się tam bawi ły
W jakim wieku po raz pierwszy widzieliście osobę innej płci nago i w jakiej sytuacji? Oraz w drugą stronę kiedy po raz pierwszy widziano Was i w jakiej sytuacji;)
jeszcze 3 miesiące temu myślałam że nigdy nie pokaże sie nikomu nago. no ale to tak jakos wyszło jakies 2 mies. temu czyli miałam 15 laat ;P ;D i wtedy tez widziałam osobe płci przeciwnej nago ;D
_________________ '..więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom..'
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 28-04-2007, 19:39
TiAmo napisał/a:
jeszcze 3 miesiące temu myślałam że nigdy nie pokaże sie nikomu nago. no ale to tak jakos wyszło jakies 2 mies. temu czyli miałam 15 laat ;P ;D i wtedy tez widziałam osobe płci przeciwnej nago ;D
czyli mozna powiedziec, ze rosnie z Ciebie mala dziwka <rotfl>
czyli mozna powiedziec, ze rosnie z Ciebie mala dziwka <rotfl>
dziwki maja raczej inne zajęcie niz tylko rozbieranie sie.
_________________ '..więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom..'
W jakim wieku po raz pierwszy widzieliście osobę innej płci nago i w jakiej sytuacji? Oraz w drugą stronę kiedy po raz pierwszy widziano Was i w jakiej sytuacji;)
Ja widziałam w wieku 13 lat. Na wycieczce jechaliśmy na basen, po należało się opłukać. No i... weszłam do szatni mężczyzn. Ale i tak nic z tego nie pamiętam, za duży szok. Ja jedna, i tyyyle wacków. Afe!
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Imię: Natalia
Wiek: 16 Dołączyła: 04 Maj 2007 Posty: 42 Skąd: z domu :)
Wysłany: 05-05-2007, 14:54
Mnie nago widzieli moi rodzice jak byłam mała. I koleżanka na basenie w szatni jak upuściłam ręcznik...:P a ja nago widziałam dwie panie...też w szatni na basenie. Rozbierały się bez skrupułów. A osobnika płci przeciwnej nie widziałam.
_________________ Łza po pierwszej miłości jest jak perła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum