W jakim wieku po raz pierwszy widzieliście osobę innej płci nago i w jakiej sytuacji? Oraz w drugą stronę kiedy po raz pierwszy widziano Was i w jakiej sytuacji;)
To było jakoś tak.. ja 4 lata on 6 . I tylko jego słowa: "pokaż mi proooose.. Ja też ci pokaże"
_________________ ".....chciałam żyć pod włos, zawsze ostro grać więc musiałam w końcu złą się stać....."
O czym tu mowa?? mowimy o takiej pierwszej nagosci.prawdziwej...a nie przed kuzynem w wieku 5 lat..no prosze was..
Mówimy o pierwszej nagości w ogóle jakbyś nie zauważyła ;] No proszęęęęęęęę cięęęęęęęę.
Fala napisał/a:
przeciez tyle sie slyszy o pannach z podstawówki stojacych "na trasie"
Podstawówka? Piepierniczyło cię?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
a nie??..no nie zartuj..takie sa realia w polskich szkołach...
Podstawówkę kończy się mając lat 12-13. Myślisz, że naprawdę takie dzieciaki się puszczają? Owszem, są znane przypadki kiedy 13-latka zachodzi w ciążę, ale nie przesadzaj, że to norma.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie mowie ze norma ale ze tak sie juz zdarza w tym wieku..i ze nie ma sie co dziwic ze chodza trzynastki z brzuszkiem.
Lol. To się tematu nie trzyma. Tu nikt nie pisał, że się seksił w tym wieku
Ile widziałaś 13-nastek z brzuszkiem?
Szczerze? Najmłodsza dziewczyna jaką widziałam w ciąży miała 16 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum