tak serio to widzialam golego faceta ( no i on mnie tez) jakies 2 miesiace temu.
W jakich okolicznościach ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
W jakim wieku po raz pierwszy widzieliście osobę innej płci nago i w jakiej sytuacji? Oraz w drugą stronę kiedy po raz pierwszy widziano Was i w jakiej sytuacji;)
Pierwszą osobą, którą zobaczyłem nago była moja matka, zaraz po urodzeniu. Pierwszą osobą która mnie zobaczyła nago był lekarz, który przyjmował poród.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Pierwszą osobą, którą zobaczyłem nago była moja matka, zaraz po urodzeniu.
a juz myślalam ze mame podgladasz (to fakt najbardziej w zyciu nie chiala bym nago zobaczyc mojej najbliższej rodziny, miała bym uraz psychiczny do konca zycia)
Ja dziewczyne tylko raz na nago widziałem i to przypadkowo. A mnie... hm... dziewczyna nie widziała żadna... ale chłopcy podczas pewnej historii w karty i raz pod prysznicem
Przypomniało mi się jak byłam na obozie karate w podstawówce i ta ci*a, córka trenera, która miała mi pilnować drzwi zawołała chłopaków i im otworzyła łazienkę. Miałam traumę przez kilka lat. Pi*da.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
pierwszy raz widziałam nagiego chłopaka jak miałam 12 lat (cała banda dzieciaków bawiła się w udawanie dorosłych), a potem to jak miałam 16-17 lat widziałam mojego byłego nago,a za 5 min on mnie. heh ,głupie wspominanie
Gdy miałam 7 lat paradowałam na golasa, po plaży, dlatego można stwierdzić, że widziało mnie dużo plażowiczów.
Ostatnio, jak byłam z Moherem i kuzynką w saunie, to widziałyśmy gołego faceta pod prysznicem. Potem jeszcze wlazł nam do sauny. W ręczniku na szczęście. Moher mówił, że to był "wstrętny zboczeniec".
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Mnie jeszcze nikt oprócz mamy i taty ale to jak mała byłam. Widziałam pierwszy raz "to" u mężczyzny ,gdy miałam 7 lat , u pana który sikał pod sklepem.
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Imię: Ola
Wysłany: 03-04-2007, 15:43
Mnie widzieli zapewnie rodzice jak byłam jeszcze dzieckiem, chociaż siostry pewnie też ;p. A osobę przeciwnej płci widziałam przypadkiem kiedy schowałam się przed babcią w kurniku, tak się zdarzyło że mój wujek w tym czasie przyszedł się załatwić ;] potem całej wsi opowiedziałam..eh te dzieci ;p
Więc mogę stwierdzić, że jeszcze nigdy nie rozebrałam się dobrowolnie przed nikim i nikt przede mną. narazie;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum