To było jakoś w 1410. Fajna impreza pod Grunwaldem ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 08-09-2006, 23:47
Juz w podstawówce latałam na urodzinowe imprezki,ale nie były to zabawy całonocne. Pierwszy raz poszłam na sylwka w 6 klasie podstawówki do kumplei z klasy,ale tylko baby sie bawiły, a po 12 dołączyła mamusia organizatori,tak wiec taką prawdziwą impre z chłopakami i % przeżyłam w 1 gimnzajum-pamiatam ze ja nic nie piłam i tylko latałam z miskami miedzy kumplami,ale co tam. Czyli 6 lat temu. O jeny jaka ja stara hehs A i tak najlepsze imprezki to 18-stki na które zaczełam latac w liceum.
ojejku .. nie pamiętam chyba ;>
a wiem. taka całonocna impreza na której było pite itp. to chyba hmmm... z 3 lata temu w ferie zimowe u koleżanki..
spaliłyśmy gram stafu i wypiłyśmy bollsa 0,7 na trzy
a potem jedna obżygała nas .
y ;|
jak dobrze, że teraz na normalne imprezy chadzam ;p
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
O.o Szczerze to nie pamietam, kiedy byla pierwsza calonocna domowka, pierwszy sylwester calonocny ale tylko w towarzystwie dziewczyn dosyc wczesnie ale tez nie pamietam hmm...
Impreza w klubie o.O po napisaniu testow gimnazjalnych, ale nie pamietam jak bylo, nie ze wzgledu na alkohol, nie mam w zwyczaju sie upijac, po prostu chyba nie dzialo sie tam nic specjalnego ot impreza i tyle.
Sylwester poprzedni. A taka normalna całonocna impreza to dopiero w tym roku jakoś w drugiej połowie sierpnia były z 3. Pierwsza to ta na której spadłam ze skarpy i do tej pory mnie boli W każdym razie w te wakacje.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum