Niewiem jak wy ale ja go uwielbiam jest prawdziwym hip-hopowcem i nie robi takich szajsów jak tzreci Wymiar itp. uwielbiam jego płyty jeżeli jakieś nie mam to... zreszta to niemozliwe w skrócie opisze jego historie :
1996 - Slums Attack - pierwsza płytka bardzo fajne utwory m.in 997, gówniania sytuacja i seks, dragi rap
1997 - Zwykła Codzienośc - TOP super płytka
1999 - troche przerwy i troche niewypał I nie zmienia sie nic troche nie takie...
2000- nowy rok nowa płytka i poprawa słychałem z przyjemnościa
2002- słynne Na legalu świetna płytka
2003 - no i Ski skład wiśniowy i Peja nagrywają beaty z innymi m.in włodi RDW hemp Gru 52 Dębiec itd.
2003-Składanka starych i niopublikowanych piosenek
2004 - mieszanka 1999 i 2000
2005 - najlepsza obrona jest atak i to mu wyszło
2006- Składanka Fturując fajna nawet
2007- SLU najlepsza płyta
co o nim sądzicie ???
PS : Sorry za błedy ortograficzne bo mnie stary popędza
Imię: Anka
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1382 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 15-07-2007, 21:01
Oci napisał/a:
nie robi takich szajsów jak tzreci Wymiar itp.
Aha.. ale to że jest inny zespół nie znaczy automatycznie że jest gorszy i że w ogóle BE! Ja tam lubię hip- hop ale w miarę możliwości słuchania. Jakichś tam za przeproszeniem pierdów i bezsensownego nawijania o tym samym nie lubię, to mnie nuży...
Meza lubię bo dość takie melodyjne ma niektóre piosenki, Verbę bardzo lubię bo też jest melodyjna . Trzeci Wymiar "Skamieniali" jest OK. Jeden Osiem L "Kiedyś było inaczej" "Twoje miejsce" "Jak zapomnieć". Kombii "Skarby" bardzo lubię . I wreszcie Peja "Głucha noc" na więcej Peji nie mam siły. Dużo wulgaryzmu.. eshh
Były czasy i sie tego słuchało w dawnych czacach, ale teraz jak sobie przypomne to się sobie dziwie. Niedawno doszedłem do wniosku, że nie lubię polskiego hip-hopu.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 18-07-2007, 11:46
Bardzo lubię, szczególnie:
"Ona i On", "Randori", "WOS", "Życie", "Śmierć za Śmierć" i dużo nielegali, ale nie chce mi się wypisywać.
Wysłany: 27-07-2007, 12:07
Oci napisał/a:
nie robi takich szajsów jak tzreci Wymiar
no to chyba umknal Ci kawalek trzeciego wymiaru "Pogoda Dla Bogaczy", gdzie bardzo dobrze wkomponowal sie wlanie ten raper nie robiacy szajsow Peja.
Nie powiem bo lubie Peje, ale nie lubie pozowanych hiphopowcow, ktorzy lubia tych wykonawcow ktorych wypada lubic.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Niektóre z jego piosenek są fajne. Jednak nie słucham go nałogowo. Kiedyś w ogóle go nie lubiłem, ale z roku na rok się coraz bardziej do niego przekonuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum