na czym wolicie grac na PC-cie czy na konsoli?? co do mnie zdecydowanie konsola, jak dla mnioe PC niema takeigo klimatu i niema to jak usiąsc wygodnei przed tv z padem w reku i mucić w jakąs gre
zdecydowanie konsola, wtedy jest tak klimatycznie. można podłączyć konsole do duuużego TV ( w moim przypadku 32" LCD Panasonica ) usiąść wygodnie na fotelu/kanapie i pykanko pierwsza klasa
nie mam konsoli ale kilka razy grałem u kumpla i powiem zę konsola do gier lepsza nie ma to jak rozsiąść sie w fotelu z padem w łapie i pograć z kumplem w pes-a
powiem tak najlepsza gra w jaka gralem na konsole to bylo matal gear solid a na kompie to Return to castel Wolfenstein a teraz gram nalogowo w counter strike...dla mnie pol na pol
Pc górą konsola jest dobra (poza Xbox) do grania for funn.
My tu gadamy tylko o graniu wiec konsola jest w tym wypadku lepsza ... a Pox nie jest zły bo w pewien sposób dodaje klimatu grom w któe normalnie tylko moglibyśmy (gdyby nie XBoX) pograć "nieklimatycznie" na kompie
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum