Czemu, w RPA mógłbym się urodzić. W sumie źle mnie zrozumiałeś. Narodowość jako "etykieta", jest dla mnie obojętna, miejsce zamieszkania już nie. Jasne, że wolę mieszkać w Polsce, żadnej różnicy natomiast nie robiłoby mi różnicy, gdybym był Somalijczykiem mieszkającym w Zurychu.
Hehe...los nie jest taki laskawy, odrau w RPA, a moze w Togo bys wyladawal. Zawsze moze byc gorzej niz jest
Ja patrze na Polske w ten sposob ze jest to dosc trudny kraj zeby dojsc do czegos, wszystko drogie, a zarobki sa male, ale sa ludzie bardzo zamozni w naszym kraju, tak wiec jezeli poradzimy sobie w Polsce gdzie jest tak trudno, to poradzimy sobie gdzie indziej gdzie jest latwiej
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum