Zazwyczaj palę L&M niebieskie, chociaż nie podobają mi się te papierosy wizualnie ale teraz weszła jakaś wresja slim. Wolę np. Irysy, czy LD slim (mój pierwszy papieros)- takie papierosy są bardziej kobiece. Zapaliłam kiedyś She, były okropne nie pamiętam dokładnie ale były chyba w żółtym opakowaniu.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Ostatnio miałam ochotę na fajkę, szłam przez miasto z zamiarem kupienia paczki ale jak zobaczyłam ceny, to mi kopara opadła!! Do tej pory miałyśmy z kumpelą wspólne papierosy i sama sobie ich nie kupię, bo mi najzwyczajniej szkoda pieniędzy O_o
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Viceroy xD. L&M niebieskie jakies lajtowe strasznie mi sie wydają..
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Jak jeszcze paliłam- zaczynając od Slimów, Irisy, po L&M, Viceroye.
Na szczęście od 2 lat nie palę. Wyzbyłam się podłego nalogu, teraz dym strasznie mi przeszkadza i o dziwo już mnie do papierosów w ogóle nie ciągnie.
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum