Jako że mamy już pełną (prawie) game tematów dotyczących golenia, natchniona przez wcześniejsze dyskusje postanowiłam zapytać Was co sądzicie o goleniu palców i twarzy (w tym przypadku chodzi mi o dziewczyny), praktykujecie wyżej wymienione sytuacje?
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Nie golę, zapuszczam. Na niedzielę plotę warkoczyki. Na wakacje robię dredy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
pokaż kiedyś zdjęcie jak to wygląda, bo takiej kompozycji jeszcze nie widziałam
Nie pokażę, wstydzę się.
Imię: Ola
Wysłany: 13-03-2007, 18:46
piurko napisał/a:
co sądzicie o goleniu palców i twarzy
nie goliłam, nie golę i nie będę goliła- nie jestem do tego zmuszona. Ale moja koleżanka wyrywa sobie włoski pod nosem bo uważa że ma wąsy, musze przyznać że to prawda a o tym żeby ktoś golił włosy na palcach to nie słyszałam ale mojej nauczycielce by się ten zabieg przydał bo ma krzaki.
_________________ Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. Dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna.
Jak chodzę czasem do banku to tam jedna pani ma wąsy. I to nie zwykły wąsik, tylko wąsy. Jakbym miała wąsy to bym się ich pozbywała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum