Ja nie gole ani twarzy ani palców;d dziewczyno daj spokoj;p;p
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Jako że mamy już pełną (prawie) game tematów dotyczących golenia, natchniona przez wcześniejsze dyskusje postanowiłam zapytać Was co sądzicie o goleniu palców i twarzy (w tym przypadku chodzi mi o dziewczyny), praktykujecie wyżej wymienione sytuacje?
hmm ja mam mały wąsik pod nosem,ale sie go pozbywam plastrami,a jak zdobęde kase to usune laserowo
a co do palców to o które Ci chodzi??te u nóg czy rąk?? rosnie mi po pare włosków na palcach u nóg,ale są prawie niewidoczne także ich nie ruszam bo nie chce żeby mi ogromne pająki porosły
Imię: Aneta
Wysłany: 26-08-2007, 22:48
kleopatra2 napisał/a:
hmm ja mam mały wąsik pod nosem,ale sie go pozbywam plastrami,a jak zdobęde kase to usune laserowo
a co do palców to o które Ci chodzi??te u nóg czy rąk?? rosnie mi po pare włosków na palcach u nóg,ale są prawie niewidoczne także ich nie ruszam bo nie chce żeby mi ogromne pająki porosły
moja sytuacja.. moje słowa xD
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
kleopatra2 napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum