Ja sie nie wychowałam na tych zespołąch bo za młoda jestem, ale słucham ich bardzo długo:) Jeśli chodzi o k44 to wg mnie najlepsza była pierwsza płytka (naprawde mistrzostwo) a co do pfk to obie płytki sa dobre.
Nowa płyta Pokahontaz naprawde mi sie podoba i kojarzy mi sie z pierwszymi nagraniami k44. Podobają mi sie wszystkie piosenki, ale chyba najbardziej 'Chorągiewki i wiatr' i 'Nie ma czym oddychać'.
Taaaak, te zespoły tworzyły i nadal tworzą historię polskiego hip-hopu, Pokahontaz słucham dość często, za K44 średnio przepadam, ale mam kilka ich piosenek, natomiast Paktofonika była, jest i będzie moim ulubionym zespołem, mam koncert pożegnalny i obie płyty, które mogę słuchać bezprzerwy
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Imię: maRcin
Wysłany: 09-09-2005, 14:56
Ja teraz slucham Kinematografi
Pokahontaz troche gorzej mi podeszlo ale jest :super:
Kaliber ma inny styl tak jak kazde z tych trzech , ale chyba sie domyslacie co o nich sadze
A najlepsze z tych trzech - Paktofonika :}
Do Kalibra 44, pfk squadi pokahontaz dodał bym jeszcze 2 pierwsze płyty 3h-y.To jest klasyka polskiego hip hopu.Respekt dla tych hip hopowców ale nie na zawsze bo niektórzy z nich juz na to nizasługują.
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy zginął on na miejscy, czy może była jescze próba reanimacji i dlaczego go nikt nie zatrzymywał, był sam w mieszkaniu???
_________________ Dlaczego niektórych podpisy tyczą się do mnie???Przeciesz jestem zwykłym szarym człowieczkiem:)
te zespoly sie zjebaly bardzo, fakt zze poczatki kalibra byly niezle, sam sluchalem, ale teraz juz ich teoretycznie niema .. dab cos samemu tworzy, wielkie gowno jak dlamnie, co do pfk - hmmm wydaje mi sie, ze kazdemu w pewnym sensie podobala sie ta płyta, szkoda ze chlopakow juz niema jako pfk i nie robią tego co robili bo pokahontaz to jedno wielkie gowno.
ja to jednak wole klimaty ZIP-ów i O.S.T.R. jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum