Mój chłopak dużo ćwiczy. Cały czas chodzi na siłownie, bierze odrzywki... ale ja nie chce żeby wyglądał jak jakiś chodzący kawałek mięsa... Nie podobają mi sie zbyt napakowani faceci. Dla mnie to wygląda okropnie. Juz kiedyś taki był, chodził jak by cały spuchnięty, teraz znowu chce zacząć... W dodatku wiem że można sie od tego uzależnić. Bo to tu widzi ze jeszcze małe mięsnie to tam, jakieś niedociągnięcia. To jest jak anoreksja, tylko że tam sie chydnie... Juz nie wiem co mam o tym myśleć... A jak wam się wydaje?? Co o tym myślicie??
Mój kuzyn zaczął chodzić na siłkę i teraz pół rodziny się z niego śmieje, że zaczyna się robić szerszy niż wyższy, mi też nie odpowiada taki styl a'la Pudzian, rozumiem dbać o formę, ćwiczyć, ale pakowanie na okrągło i łykanie sterydów to przesada.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
a rozmawialas z nim o tym?powiedz mu ze kochasz/lubisz go takim jaki jest i nie musi siem tak napakowywac sterydami etc.
powodzenia i milego dnia
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Imię: Agnieszka
Wysłany: 21-09-2005, 16:48
Niektórzy to lubią sobie życie komplikować. Zamiast wybrać najprostrze rozwiazanie i porozmawiać to piszą na forum i robią problem tak gdzie nawet nie wiadomo czy on istnieje.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 21-09-2005, 17:06
dkf, bo to tak jest jak gówniary znajdą swojego wymarzonego chlopaka ktory jest taki zajebiscie inteligentny, silny, meski itd. A jak co do czego, to boją się mu cokolwiek powiedzieć na jego temat, jak im się coś nie podoba. Żałosne -_-.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Dzięki Popiel... ehh... gadałam z nim zanim to tu umieściłam. Powiedział że bedzie chodził tylko do grudnia bo musi poprawić formę. I dużo rozmawiam ze sowim chłopakiem to nie tak jak myślisz. Dużo osób mówi że jak na swój wiek jestem bardzo bardzo dojrzała i poważna (możę czasami za bardzo) bo dużo przeszłam i nie gadaj do mnie że jestem gówniara... bo sam nie jestes taki dorosły skoro tak piszesz... Widocznie nie miałeś co napisać...
[ Dodano: 21 Wrz 2005 07:22 pm ]
Ale kochaniutki to jest moj facet powiedział że jak tylko mu powiem że już starczy to skończy z tym. Liczy się z moim zdaniem, a to bardzo ważne w związku. Eh niech sobie pakuje ale bez przesady...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 21-09-2005, 19:33
asiunia00704 napisał/a:
powiedział że jak tylko mu powiem że już starczy to skończy z tym. Liczy się z moim zdaniem, a to bardzo ważne w związku. Eh niech sobie pakuje ale bez przesady...
No to jak tak powiedział to gdzie ty widzisz problem?? Bo ja czegoś chyba nie rozumiem. Po co wogóle zakładałaś ten temat??
Popiel nie chce nic mowic ale do dziewczyny w wieku 16 lat mowisz "gowniaro" a sam masz 17!!! To chyba nie jest za duza roznica wieku abys Ty mogł nazywac ja gowniarą.( I piszę tu ogolnie). Masz szczęście ze to forum jest anonimowe bo jakby dziewczyny z twojej okolicy przeczytaly ta wypowiedz to .... niepredko chyba mialbys jakas dziewczyne. Asiunia jak twoj chlopak jest w podobnym do Ciebie wieku to przypilnuj go aby przedewszystkim nie bral sterydow itp. a chetka na pakowanie jak jest rozsadny sama mu przejdzie (chyba ze chce zostac zawodowym kulturystą). Apropo pakerów, podczas jednej z selekcji mjr. Kups powiedział mniej wiecej cos takiego: nie chcemy typowych pakerow, bo tacy zawsze odpadaja jako pierwsi... nic wiecej chyba nie musze dodawac w sprawie pakowania. Pozdro.
_________________ Honor Żołnierza i Obywatela nierozerwalnie łączy się z obowiązkiem obrony Ojczyzny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum