Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Pakers
Autor Wiadomość
Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 22-09-2005, 17:36   

Sopel napisał/a:
Popiel nie chce nic mowic ale do dziewczyny w wieku 16 lat mowisz "gowniaro" a sam masz 17!!! To chyba nie jest za duza roznica wieku abys Ty mogł nazywac ja gowniarą.( I piszę tu ogolnie). Masz szczęście ze to forum jest anonimowe bo jakby dziewczyny z twojej okolicy przeczytaly ta wypowiedz to .... niepredko chyba mialbys jakas dziewczyne.

Cóż na moje nieszczeście wokól mam w większości stare babcie O_o, bardzo z tego powodu cierpie zapewniam :P . Gówniara to dla mnie taka siksa która nie ma nawet 18, a jak co co czego to robi all po swojemu i myśli że ma zawsze rację. Nasza róźnica wieku nie ma nic do rzeczy. A co do dziewczyny - sry nie jestem dresem, nie mam skóry, fury i komóry więc i aktualnie nie mam dziewczyny. Przykre no nie? Inteligencja i charakter nie są przez większośc dziewczyn brane pod uwagę niestety.

Ad maiorem Dei gloriam.

Goffa 
*
=]

Wysłany: 22-09-2005, 18:03   

I kolejny raz napisze, ze najlepsze rozwiazanie to będzie rozmowa... :P

Znak zodiaku: lew

luke 
*
luke

Wysłany: 22-09-2005, 18:10   

zgadzam sie Maniekwaw pakerosem trzeba byc ale jednak nie przesadzajmy bo wygladac jak pudzian raczej bym nie zbyt chcial

Znak zodiaku: bliznieta

asiunia00704 
*
Asiunia

Wysłany: 22-09-2005, 20:58   

Dzieki Sopel. On ma 19 lat. A ja juz prawie 17 wiec jestem w tym samym wieku co Popiel. I już jest spoko, powiedział że nie bedzie wogóle chodził skoro je nie chce więc loos ;)
dkf napisał/a:
Dziewczynko to się posze: co myślicie o chłopakach którzy pakują na siłowni

po pierwsze "pisze" a nie "posze" a po drugie to chciałam tak na własnym przykładzie powiedzieć i dowiedzieć się przy okazji co kto o tym myśli... no ale skoro ci to przeszkadza...

[ Dodano: 22 Wrz 2005 09:04 pm ]
Aha i co do tego że dziwczyny nie patrzą na charakter... tu sie mylisz. Bo jeżeli miałabym być z kimś nadzianym i ładnym a on okazał by się frajerem itp. to już wole być sama niż z kimś takim, bo już z takim byłam i więcej nie zamierzam być. Mój chłopak może nie jest ładny ale najważniejsze że się z nim dobrze dogaduje i nie traktuje mnie jak gówniare... tylko jak swoją dziewczynę. Trudno teraz o takich chłopaków... a jednak ja takiego mam. I nie uwarzam że mam zawsze racje bo każdy możę się mylić, ja też i biore to pod uwage.
  Znak zodiaku: strzelec

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 22-09-2005, 21:20   

asiunia00704 napisał/a:
po pierwsze "pisze" a nie "posze" a po drugie to chciałam tak na własnym przykładzie powiedzieć i dowiedzieć się przy okazji co kto o tym myśli... no ale skoro ci to przeszkadza...

Wytykanie komuś literówek to wieśniactwo.

Ad maiorem Dei gloriam.

asiunia00704 
*
Asiunia

Wysłany: 22-09-2005, 21:33   

Popiel napisał/a:
Wytykanie komuś literówek to wieśniactwo.

nie chce mi sie z tobą konwersowac na ten temat...
Poza tym sam się lepiej nie zachowałeś...

Srutti Frutti 
ExInTheSky

Imię: Telewizor
Wysłany: 22-09-2005, 21:37   Re: Pakers

Sylwetka a'la pudzian, IMHO wygląd fatalny. Jeśli już ktoś chce sobie przypakować, to niech idzie na siłkę, albo robi 100 pompek dziennie, klate sobie wyrobi, tylko nie należy przesadzać z tym, bo jak się zacznie intensywnie ćwiczyć w młodym wieku, to wszystko pójdzie w mięśnie, a nie w wzrost. I można zostać kurduplem. Najlepiej imho jak facet(niezręcznie mi to mówić o0) ma normalną sylwetkę, nie zapadnięty, ale żeby się też zbytnio nie wypinał, no i szerokim wcale fajnie być tak nie jest, a przynajmniej nie zawsze fajnie to wygląda. Ja tam na szczęście nie jestem ani chudy, ani gruby, ani szeroki, ani wąski... poprostu jestem szczupły.

SAW 
**

Wysłany: 23-09-2005, 00:03   

koleś jak wie że jest pakerem to moze kozaczyć, czuje się bezpieczniej i wie że ładnie wygląda z taką sylwetką

Znak zodiaku: skorpion

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 23-09-2005, 14:38   

Heh... Kozaczysz? I tak gówno znaczysz. Tyle na ten temat.

Ad maiorem Dei gloriam.

Srutti Frutti 
ExInTheSky

Imię: Telewizor
Wysłany: 23-09-2005, 14:43   

SAW napisał/a:
koleś jak wie że jest pakerem to moze kozaczyć, czuje się bezpieczniej i wie że ładnie wygląda z taką sylwetką

Nie wielkość mięśni świadczy o wartości człowieka.

Sopel 
*

Wysłany: 23-09-2005, 15:32   

Popiel, fajnie masz poukładane w głowie skoro dziewczyny starsze od siebie (wprawdzie tylko o rok, ale zawsze starsze) uważasz za gówniary. To kim ty w takim razie jestes dla nich?? Bo ja nie rozumiem twojej logiki.
Mam Ważne Ogłoszenie dla dziewczyn na forum które mają poniżej 18 roku zycia, nie zdiwcie sie ja Popiel nie bedzie chciał z wami rozmawiac - w końcu da niego jesteście jeszcze gówniarzami :562: :562: :562:

Moja wzmianka:

Popiel napisał/a:

Gówniara to dla mnie taka siksa która nie ma nawet 18, a jak co co czego to robi all po swojemu i myśli że ma zawsze rację. Nasza róźnica wieku nie ma nic do rzeczy

sopel bez nerwacji/krystiano

króliczek 
teraz London

Wysłany: 23-09-2005, 15:36   

Już wiele razy okazywało sie, że facet nie musi byc napakowany, żeby czuć sie bezpiecznie! Czasem wystraczy dobra technika, zwinność... A nie mięśnie! Oni tylko groźnie wyglądaja... I wcale nie ładnie :P

(\_|)
(O.o)
(> <)

Znak zodiaku: rak

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 23-09-2005, 16:20   

Sopel napisał/a:
Popiel, fajnie masz poukładane w głowie skoro dziewczyny starsze od siebie (wprawdzie tylko o rok, ale zawsze starsze) uważasz za gówniary. To kim ty w takim razie jestes dla nich?? Bo ja nie rozumiem twojej logiki.
Mam Ważne Ogłoszenie dla dziewczyn na forum które mają poniżej 18 roku zycia, nie zdiwcie sie ja Popiel nie bedzie chciał z wami rozmawiac - w końcu da niego jesteście jeszcze gówniarzami

Klania sie umiejętność czytania ze zrozumieniem O_o. Nie toleruje jak takie 1x-18 latki myślą, że są najmądrzejsze, bo nie są. A gówniary to wlasnie takie lalunie co mają pusty leb i nie mają nic inteligentnego do powiedzenia :-O.

Nigdzie nie napisalem, że nie będę z kimś rozmawial tylko dlatego, że (jak to określileś) uważam go za "gówniarza". Daruj sobie więc takie teksty i nie klam ok ? Bo się źle czlowiekowi robi jak widzi takie glupoty napisane.

Ad maiorem Dei gloriam.
Ostatnio zmieniony przez Popiel 24-09-2005, 15:14, w całości zmieniany 1 raz  

asiunia00704 
*
Asiunia

Wysłany: 23-09-2005, 18:48   

Też mi się wydaje że ważniejsza jest technika niż tylko zgrywanie takiego twardziela. Ale naszczecie moj facet chodził ponad rok na krav mage to przynajmniej nie jest taki ciemny ;) i obronić sie potrafi.

[ Dodano: 23 Wrz 2005 06:57 pm ]
Popiel napisał/a:
Klania sie umiejętność czytania ze zrozumieniem

A może to ty powinieneś bardziel zrozumiale pisac a nie pożniej tłumaczyć że to nie tak o_O...
Popiel napisał/a:
bo to tak jest jak gówniary znajdą swojego wymarzonego chlopaka

Więc skoro uważasz mnie za gówniare to ładnie o mnie piszesz...
Popiel napisał/a:
A gówniary to wlasnie takie lalunie co mają pusty leb i nie mają nic inteligentnego do powiedzenia :-O.

.... no dzieki.
NIE LATA NIE ROZUM !!! :P

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Wysłany: 23-09-2005, 20:13   

asiunia00704, Boże widzisz i nie grzmisz. Czy polski język jest taki trudny? Już raz pisalem, że to byly ogólne sformulowania, nie konkretnie o tobie. Wstyd, że jakże zajebiś*** inteligentnej mlodzieży trzeba niektóre rzeczy pisać 2 razy.

Ad maiorem Dei gloriam.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu