Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 12-07-2007, 17:23
Fade napisał/a:
W każdej Żabce można kupić i nikt nie pyta o dowód... no, chyba, że ma się wygląd dwunastolatka ;]
A jak sa problemy, to jak już bylo wspomniane wyżej, zagaduje się jakiegoś menela i prosi o zrobienie zakupów xD
Imię: Anna
Wysłany: 18-08-2008, 11:35
Mój tata jest zbyt ważną i zbyt znaną osobą w moim mieście, ażebym mogła pozwolić sobie na ryzyko sprawdzenia, czy istotnie ktoś sprzeda mi alkohol pomimo, że nie jestem pełnoletnia.
Jednak z źródeł lepiej, niż dobrze, poinformowanych wiem, że jest mnóstwo sklepów, gdzie nikt nie sprawdza dokumentów młodzieniaszkom. Ewentualnie w razie czego zawsze istnieją Mili Panowie Spod Monopolowych, czy nie tak?
Osobiście mogę donieść, iż w miejskim jedynym tytoniowym obsługa jest dla mnie bardzo miła ; )
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio ekspedientki w sklepie(tylko jednym) zaczęły sobie chyba ze mnie robić jaja. Fakt że jestem grubo po 18 to ta do mnie wyskakuje z hasłem żebym jej dowód pokazał. A bo takie wypady nie biorę dowodu bo to nie ma sensu. Większość osób mnie zna i wiedzą że jestem już pełnoletni i sprzedają mi bez problemu. Nie wiem może mnie nie lubią czy coś w tym stylu. Ale na szczęście nie mam tylko jednego sklepu w okolicy więc to nie jest problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum