Wiesz kupić "piwko" to bylo małym problemem jak miałem 15 lat, ale jak już wchodzisz i mówisz poproszę 15 piw, 0.5 Bolsa i 2 szampany, to już się trzeba trochę postrać
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Imię: David
Wysłany: 21-01-2007, 22:19
3M napisał/a:
Wiesz kupić "piwko" to bylo małym problemem jak miałem 15 lat, ale jak już wchodzisz i mówisz poproszę 15 piw, 0.5 Bolsa i 2 szampany, to już się trzeba trochę postrać
3M u nas to właśnie tym bardziej ich przekonuje. Dlatego nigdy nie wchodze an pojedyncze zakupy.
Wczoraj byłem z kolegami w moim wieku w sklepie kumpel wyciągnoł kase i poprosił o 5 piw sprzedała mu bez żadnego "czy masz 18 lat" itp. Kupić piwo czy wugke w sklepie to żaden problem.
_________________ Jestem noobem, a kim ty jessteś przegrywając zemną??
haha to jest śmieszne co się w naszym kraju dzieje...jak będzie tak dalej to 3/4 społeczności będzie alkoholikami bądź alkoholiczkami:P:P:P....przerażające choć nie powiem zabawne:p
haha to jest śmieszne co się w naszym kraju dzieje...jak będzie tak dalej to 3/4 społeczności będzie alkoholikami bądź alkoholiczkami:P:P:P....przerażające choć nie powiem zabawne:p
no śmieszne aż boki zrywać
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Rzeczywiście ta perspektywa bardzo mnie rozbawiła...
Hahaha hahaha hahaha o Boże hahaha hahaha hahaha, jesteś taka zabawna hahaha hahaha hahaha. Myślałam, że jak cię nie było to zmądrzałaś a tu ni chu*a.
Hahaha hahaha hahaha o Boże hahaha hahaha hahaha, jesteś taka zabawna hahaha hahaha hahaha. Myślałam, że jak cię nie było to zmądrzałaś a tu ni chu*a.
Hahahahahah hahaha hahaha hahaha, ja też się z tego tak uśmialam, że boki zrywać. Nirvankaforever spojrz najpierw na siebie, a potem próbuj zbawiać świat swoją inteligencją. Dorzucę jeszcze miły akcent na zakończenie mojego postu: hahahahahahahahahha.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: David
Wysłany: 22-01-2007, 22:29
Sakura napisał/a:
Pani Danka już się własnego sklepu dorobiła ^_^
o to super. Pogratuluj jej
Cytat:
mati91 napisał/a:
Bardzo śmieszne, potem 3/4 społeczenistwa będzie po melinach łazić i na odwykach siedziec:D
3M napisał/a:
Rzeczywiście ta perspektywa bardzo mnie rozbawiła...
tak a hymn polski bedzie lecila tak "..przejżyjcie na oczy, jak tak bardzo mogliscię się stoczyć, czy niekogo nie trapi sumienie totalna znieczulica na ludzkie cierpienie.."
Moze nie wyciągajmy taki daleko idących wniosków
Imię: Johanna
Wysłany: 12-07-2007, 16:40
W każdej Żabce można kupić i nikt nie pyta o dowód... no, chyba, że ma się wygląd dwunastolatka ;]
A jak sa problemy, to jak już bylo wspomniane wyżej, zagaduje się jakiegoś menela i prosi o zrobienie zakupów xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum