Nie mam gg... (jeśli o to dyktando chodzi)
A co do błędów ortograficznych - mam Firefoxa, który podkreśla mi błędy Ale wcześniej radziłam sobie bez niego i nie było najgorzej
Warto się sprawdzić. Nigdy przecież nie jest tak, ze ktoś w ogóle nie popełnia błędów. A dyktando pokazuje, jakie mamy problemy. Poza tym szykuje się fajna zabawa
mam najnowszą Mozillę Firefox i sam mi podkreśla błędy
wlasnie...
ale ja i tak tego nie uzywam... co to za roznica czy napisze "z" czy "ż" ?? i tak wszyscy wiedza o co chodzi
a po za tym nie mam polskich liter, wiec kazde slowo z polskimi literami musial bym poprawiac... dziekuje za takie cos... x)
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
mam najnowszą Mozillę Firefox i sam mi podkreśla błędy
wlasnie...
ale ja i tak tego nie uzywam... co to za roznica czy napisze "z" czy "ż" ?? i tak wszyscy wiedza o co chodzi
a po za tym nie mam polskich liter, wiec kazde slowo z polskimi literami musial bym poprawiac... dziekuje za takie cos... x)
kolego, nie pojmujesz czegoś ważnego, będziesz pisał z błędami to jak ktoś będzie czytał twoje wyrazy z bykami to po 5-tym razie zapamięta pisownie właśnie z twoimi błędami
kolego, nie pojmujesz czegoś ważnego, będziesz pisał z błędami to jak ktoś będzie czytał twoje wyrazy z bykami to po 5-tym razie zapamięta pisownie właśnie z twoimi błędami
kolego, nie pojmujesz czegos waznego. ja nie pisze z bledami, pisze tylko bez kropek, ogonkow i kreseczek... kazdy wie ze olowek to ołówek, na takie rzeczy sie nie zwraca uwagi.. co innego gdybym pisal oluwek to bys mogl sie czepiac. a teraz nie ma czego poprstu x)
Carrot, to leń z Ciebie, potem w życiu nie żałuj tego że się nie starałeś
haha xD to ze jestem len to juz od dawna wiem
i ja niczego nie zaluje ;P wzialem sobie do serca slowa piosenki Odzialu Zamknietego - "Moi Przyjaciele" xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum