Wysłany: 27-12-2007, 12:45 Orginalny prezent dla chłopaka na urodziny:)
Na pewno już pojawiał się ten temat kilkakrotnie, lecz doszukiwanie się jego zajęło by mi bardzo wiele czasu, którego nie mam ;/ Tak więc postanowiłam sama założyć owy temat ;D A mianowicie: "Orginalny prezent dla chłopaka na urodziny" ;)
A więc.. Jakie macie pomysły? Dla mnie jest to dość pilne, gdyż za 9 dni mój luby (będzie miał już 17 lat!) ma urodziny. Zastanawiałam się nad wieloma opcjami, ale, ale zawsze jest to jedno ALE , które mówi, że można coś dodać, że może coś lepszego być.
Chciałabym, żeby powstała burza mózgów i propozycji choć trochę było. ;)
Aha, odpada prezent ze zdjęciami w ramkach czy też w innej postaci, bo to już nie jest wcale orginalne ;)
_________________ "Ze zmiennym szczęściem toczę się, czasami z drogi zniesie mnie.. Czasem zwolnie w jakimś błocie, jednak do przodu wciąż się toczę..."
Ja uwielbiam dostawać książki, płyty, biżuterię itp., ale skoro chodzi Ci o coś wyjątkowego to może przejdź się małych sklepikach w Twoim mieście. Czasem w niepozornych miejscach można kupić coś bardzo ładnego i oryginalnego.
Te puzzle mi się podobają, ale ja już mu nasze zdjęcie kiedyś dawałam.. I teraz chcę coś innego ;D No więc.. Kto ma jeszcze jakieś pomysły?;>
_________________ "Ze zmiennym szczęściem toczę się, czasami z drogi zniesie mnie.. Czasem zwolnie w jakimś błocie, jednak do przodu wciąż się toczę..."
Nie wiem, nie ma sensu chyba wypisywać co my byśmy chcieli dostać czy co ofiarowujemy naszym partnerom, bo każdy ma inny gust i z czego innego by się ucieszył...napisz może czym interesuje się Twój chłopak albo co lubi...jakieś wskazówki.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
A więc jego kochanką jest muzyka - rap i jazz, ale, ale płyt ma miliony i nawet nie wiem czy bym trafiła (tzn. czy by takiej nie miał). Interesuje się także medycyną , gdyż chce być lekarzem oraz siatkówką (grał zawodowo, ale miał wypadek i narazie nie ma mowy o siatce.. A co dopiero o zawodostwie).
A właśnie, że jest sens pisania co my byśmy kupiły, gdyż powstają cudowne pomysły:) I na to właśnie wciąż czekam !
Dziękuje za powyższe posty ;D
Może jakiś chłopak napisze co chciałby dostać? ;D
a slucha płyt winylowych? czy tylko CD?.
Ja osobiscie bym się cieszył z jakiejs orientalnej popierdułki, np. coś zwiazanego z Japonią ^^
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Wiesz FromMyHands właśnie dlatego pytam co mogłoby ucieszyć Twojego chłopaka, bo może niekoniecznie lubi nosić powiedzmy obrączki (sama tego nie kupowałam ale ostatnio koleżanka kupiła swojemu facetowi bo chciał, bo lubi nosić takie rzeczy a'la sygnety czy coś...i choć jemu się to podoba to Twojemu chłopakowi mógłby taki prezent nie leżeć w ogóle)....tak jeszcze do tych opcji ze zdjęciem (choć wiem, że to nie bardzo to często ludzie ozdabiają jakimś wspólnym zdjęciem kubek czy poduszkę / jasiek dla drugiej osoby.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Z poduszki, z tego co słyszałam, to zdjęcie się strasznie szybko ściera. I nie można się na niej kłaść bo nadruk zostaje na twarzy
Może odwiedź te stronę:
http://www.toys4boys.pl/
Lizaki o smaku alkoholu z zatopionym robactwem są boskie
Ooo ale w sumie jakkolwiek podała bardzo dobrą stronę na różne prezenty mniej lub bardziej dziwne (też o niej pomyślałam tylko nie pamiętałam do końca adresu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum