Imię: Anka
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1382 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 28-12-2007, 15:46
Ejo. Oryginalny prezent? Kup mu taką koszulkę z napisem. Są takie czarne z napisami .
Weź zakup jakąś z śmiesznym- ale nie obraźliwym- sloganem i git będzie.
Wysłany: 28-12-2007, 15:59
Gabi napisał/a:
Chociaż ucieszyłabym się, gdybym dostała komplet garnków, noży lub obieraków, bo lubię gotować
Dostałam śliczne sztućce na gwiazdkę takie lanserskie... mmm.
ania543 napisał/a:
Kup mu taką koszulkę z napisem.
To nie jest oryginalny prezent tylko prezent pt niewiemcocikupicwieckupiecikoszulke. Oryginalny prezent to np. tort z którego wyskakujesz trzymając w ręku szczura albinosa, wzlędnie figurkę pterodaktyla.
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1382 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 28-12-2007, 16:20
**MJ** napisał/a:
Oryginalny prezent to np. tort z którego wyskakujesz trzymając w ręku szczura albinosa, wzlędnie figurkę pterodaktyla.
No.. ee.. biedak by się zszokował .
Albo niech mu kupi hmm.. pistolet taki na baterie, co robi: "ra ta ta ta ta!" . U nas dziewczyna jedna kupiła to kumplowi z klasy na mikołajki.. było BAAARDZO oryginalnie .
Nikt gościa nie pobił .
Albo niech mu kupi hmm.. pistolet taki na baterie, co robi: "ra ta ta ta ta!" . U nas dziewczyna jedna kupiła to kumplowi z klasy na mikołajki.. było BAAARDZO oryginalnie .
O matko. Chyba 'wręczacz' dostałby ode mnie po łbie takim pistoletem.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
No, no pomysłów coraz więcej i więcej i to mi się podoba ;D
Btw. Na pewno jak wszystko wykonam opiszę reakcje jaki co w końcu zrobiłam
_________________ "Ze zmiennym szczęściem toczę się, czasami z drogi zniesie mnie.. Czasem zwolnie w jakimś błocie, jednak do przodu wciąż się toczę..."
Owszem znam.. I mam pewną wizję, ale chciałabym do tej rzeczy coś jeszcze dodać.
_________________ "Ze zmiennym szczęściem toczę się, czasami z drogi zniesie mnie.. Czasem zwolnie w jakimś błocie, jednak do przodu wciąż się toczę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum