Wysłany: 16-04-2004, 13:49 orginalność czy w tych czasach orginalność jest możliwa????
KaŻdY UbIeRa sIę iNaCzEj jAk w tYcH CzAsAcH MoŻnA UbRaĆ SiĘ TaK By kToŚ SiĘ ZdZiWi nAwEt cZeRwOnE WoSy nIc nIe dAjA ŻeBy wYgĄ DaĆ OrGiNaKnIe cHyBa tRzEbA By wYjŚć nAgO
eeee... ja po temacie domyśliłem się, że chodzi o mentalnośc... jakieś filozoficzne podejście do zycia... A Wy tu o ubraniach... Coż za powieszchowność :P
Hehe ... jeżeli idziesz w stronę ubierania się, aby być oryginalną, to ja Ci powiem moją propozycję - cud ...
Jeżeli chcesz wyglądać oryginalnie to poprostu się musisz w tych czasach odje*** wystrzałowo ...
Chcesz zwrócić na siebie uwagę to zakładasz miniówke, stringi i cała na biało i jesteś oryginalna i głośno o tobie na całe twoje miasto (tym sposobem nie trzeba wychodzić nago i jesteś oryginalna) ...
P.S
Nick wskazuję na jakąś dziewczynę, dlatego też cały czas pisałem w tym kierunku, jeżeli się pomyliłem to lipa ...
Sorki odpowiem nie na temat ponieważ nie będę tracił czasu na przeczytanie tego tekstu jak ktos mi go przepisze normalnie to chętnie przeczytam i odpowiem ...
Sorki odpowiem nie na temat ponieważ nie będę tracił czasu na przeczytanie tego tekstu jak ktos mi go przepisze normalnie to chętnie przeczytam i odpowiem ...
Precz z modą na tAkIe pisanie :!::!::!::!:
Po Polskiemu - "Każdy ubiera się inaczej jak w tych czasach, można ubrać się tak by ktoś się zdziwił, nawet czerwone włosy nic nie dają, żeby wyglądać oryginalnie, chyba trzeba by wyjść nago" ... :twisted:
ja niestety czasem z ciuchami mam problem... wczoraj na wieczorek rockowy zalozylem sobie czarna koszulke, bluze granatową i na to jeszcze jedna czarną koszulke, jakos to zaakceptowali, ale jesli bym sie jescze bardziej hardcorowo ubral, to juz by byl problem ...
Wiesz , kazdy sie ubiera tak jak chce , i w to co chce , ja tam nie mam do metali niczego tylko poprostu niektore takie metale mnie wkurzają, a o modzie to ja tesh jestem taki skate w krate i co jeszcz nie wiem jak btyc ograinalnym , chyba byc takim jakim sie jest i sie nie zmieniac a napewno nie bedzie 2 takiego samego jak ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum