Napewno nie zdecydowałabym sie na operacje :???: Nie widzę u siebie nic co chciałabym zmienić operacyjnie a poza tym boję sie szpitali/lekarzy/zastrzyków a już napewno operacji.
Sądzę że każdy jest na swój sposób piękny :grin: trzeba poprostu zaakceptować swoje wady a może nawet je polubić, nikt nie jest przecież doskonały
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 08-08-2005, 09:30
Może i można, ale ja się nie znam i nie mam pojęcia jak . Wizja smarowania się czymś do konca życia mnie np nie zachwyca, wole żeby mi tą skórę poprawili raz, a dobrze.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Ja juz mowila ze chcialabym schudna ale wizja krojenia mnie przeraza... a na cwiczenia chyba za leniwa jestem... a tak pozatym ta sa zeczy ktorych mi operacja nie zmieni... np...wlosy :D strasznie mi sie nie podoba jak ktos zeby ukryc swoj wiek robi sobie operacje... starosc jest tez na swoj sposob fajna a ja swoich zmarszczek napewno kiedys nie bede ukrywac... bo wlasnie je uwielbialam w mojej babci
Mi niepodoba się w sobie wiele wiele rzeczy ... ale za nic nie zrobiłbym sobie operacji palstycznej , jadni są ładniejsi drudzy troche mniej ( ja naleze do tych ) , tak to jest .
Zwyczajny Tobie to wogole się nie dziwie, że nie zrobiłbyś sobie operacji plastycznej Nie wiem co miałbyś zmieniać u siebie!
Ja ;-P napisał/a:
Sądzę że każdy jest na swój sposób piękny trzeba poprostu zaakceptować swoje wady a może nawet je polubić, nikt nie jest przecież doskonały
Ja np. nie potrafie zaakceptować siebie! Kiedy patrze w lustro myśle sobie "Boshe Majta jaka Ty paskudna jesteś" i odrazu przestaje w nie patrzeć! A kompleksów mam tyle że chyba lepiej było by wymienic rzeczy, które się we mnie podobają, zmieściły by się na palcach u jednej ręki
Cytat:
starosc jest tez na swoj sposob fajna a ja swoich zmarszczek napewno kiedys nie bede ukrywac... bo wlasnie je uwielbialam w mojej babci
Teraz tak mówisz bo jesteś młoda i ich nie posiadasz! Zobaczymy co będzie za 20/30 lat, czy też będziesz tak je kochała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum