Imię: Ola
Wysłany: 25-03-2008, 16:46
gdybym poznała jakiegos fajnego chłopaka który nosiłby okulary nie miało by to żadnego wpływu na mój stosunek do niego- normalna rzecz, ja też noszę okulary (czasami ). Jednak wolę facetów bez okularów, bo kiedy zdejmie się okulary, oczy wydają mi sie takie malutkie i niewyraźne.
Od niedawna noszę okulary ale tylko do tego , jak coś czytam bądź siedzę przed kompem . Dziewczynom nie powinno to przeszkadzać , że facet nosi okulary .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Wysłany: 28-03-2008, 14:22
Mój kolega czasem nosi okulary (na zmiane z soczewkami) kiedy jest w okularrach wydaje mi sie ze wyglada lepiej niz bez, ale kiedy ich nie ma, z kolei wole go w soczewkach. Wniosek; ładnemu we wszystkim ładnie, a dobrze dobrane okulary mogą wyglądać zajebiście
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 28-03-2008, 15:09
mi to jest zupelnie obojetne
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Katharina
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 406 Skąd: tu i tam...
Wysłany: 12-07-2008, 12:54
mi sie bardzo podoba jak chlopak ma okulary,kwadratowe szkiełka,ładne oprawki wiadomo ze tez nie kazdemu takie pasują,ale ja znam jedna osobe i jest mu bardzo do twarzy
_________________ JESLI BEDZIEMY PATRZEC DALEKO W PRZYSZLOSC,SPARALIZUJE NAS STRACH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum