Taki bzdurny temat założyłam, więc kto z was ma wadę wzroku? co nosicie o czy s? Ja jestem krótko widzem i od pół roku noszę soczewki , przedtem nosiłam okulary ale to było mało komfortowe jak dla mnie w wielu sytuacjach;)
Ja nie potrzebuję, wzrok mam bardzo dobry (odpukać w niemalowane! ), ale jakby coś to wolałabym soczewki. Siostra cioteczna jak pojechała pierwszy raz na żagle kilka lat temu utopiła okulary przypadkiem, a ma taką wadę wzroku ze zanim odebrała kolejne w jakimś mieścje to chodziła za rękę z koleżanką i pytała "Kto tam idzie bo nie widzę"
Okulary nie są wygodne chyba...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Siostra cioteczna jak pojechała pierwszy raz na żagle kilka lat temu utopiła okulary przypadkiem,
Co ja nie zrobiłam z moimi okularami:) Moje pierwsze to zdeptałam 3 razy ,za każdym dało się je wyprostować ale za trzecim kupiłam juz nowe ,które miałam miesiąc bo je zgubiłam <nie mam pojęcia jak> teraz mam trzecie okulary które oczywiście również parę razy zdeptałam ,a ostatnio nawet szukałam i usłyszałam dźwięk pękającego szkła i
nie trudno zgadnąć że to były moje brylki. Na co dzień noszę soczewki ale nie jest wskazane nosić je zbyt długo wciągu dnia dlatego czasami wieczorami noszę jeszcze brylki i wtedy różnica jest wielka.
wzrok mam dobry. ale gdyby byl zły wybrałabym okulary bo podobno wygladam w nich inteligentnie
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
ja mam okularki i małą wadę więc noszę je tylko gdy siedzę w szkole gdzieś daleko od tablicy, albo czasami poprostu niekiedy widzę gorzej. na soczewki brak mi kasy
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ja po latach spędzonych przed komputerem nabawiłem się małego "osłabienia" wzroku, więc zakupiłem sobie okularki, narazie noszę je tylko w czasie zabaw komputerowych, ale kto wie. Na dłuższą metę, gdybym miał się pokazywać w nich na ulicy, to szybko zmieniłbym na soczewki
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum