moze bo u mnie na to mówia i w sensie masażu iw sensie bzykania ze sie tak wyaże czasem dochodze do wniosku że moja klasa jest niewyżyta to chyba dlatego zę same baby
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-06-2007, 19:28 Re: Okrutne dziewczyny
powerbass napisał/a:
Dlaczego tak jest, że niektóre dziewczyny bawią się twoimi uczuciami. Robią Ci nadzieje, że to właśnie ta jedyna, a potem nagle zrywają kontakty, bez powodu. Miały ciężkie dzieciństwo, wpływ tv czy niekochający rodzice? Nie potrafie zrozumieć jak można być takim nie czułym.
"bo to zła kobieta była" Faceci też tacy są, zależy od człowieka.
Wysłany: 16-06-2007, 22:27
powerbass napisał/a:
Dlaczego tak jest, że niektóre dziewczyny bawią się twoimi uczuciami. Robią Ci nadzieje, że to właśnie ta jedyna, a potem nagle zrywają kontakty, bez powodu. Miały ciężkie dzieciństwo, wpływ tv czy niekochający rodzice? Nie potrafie zrozumieć jak można być takim nie czułym.
Wydaję mi się, że to jest jakiś sposób na zaspokajanie ich rządz.
Niby kręcą... podrywają kokietują... a póżniej cisza.
Zdarza się ... Musicie przywyknąć. Zresztą to nie tylko kobiety tak robią.
wg mnie chcą pokzać facetom,jak Wy postępujcie z nami,bo zazwyczaj koles zarywa panne tylko po to żeby sie nią pobawić więc dlaczego my kobitki nie możemy tak robić,ja osobiście tak nie postepuje ale pare moich koleżanek tak właśnie chce wam udowodnić że dziwczyny tez potrafią być wredne i bawić sie uczuciami
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2007, 15:46
kleopatra2 napisał/a:
ale pare moich koleżanek tak właśnie chce wam udowodnić że dziwczyny tez potrafią być wredne i bawić sie uczuciami
To bardzo egoistyczne z ich strony.
Ranić kogoś...niesłusznie często, tylko odlatego, że chce się odegrać, bo ktoś kiedyś zrobił to samo im. Bez sensu...Gratuluje Twoim kolezankom tak prostego sposobu myślenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum