moze niektore kobiety czasem przesadzaja, ale okres to jednak nic przyjemnego. generalnie to natura sobie z nas perfidnie zakpila
mnie najbardziej wkurza jak mnie brzuch boli, i wtedy to mnie każdy wkurza o_O
tak faceci takich problemów nie maja.. w ogole bez problemow są.. o_O
ani okresu,ani rodzenia dzieci, a jak im się nie widzi to sobie alimenty płacą ... chamski jest teń świat dla kobiet...
moze niektore kobiety czasem przesadzaja, ale okres to jednak nic przyjemnego. generalnie to natura sobie z nas perfidnie zakpila
mnie najbardziej wkurza jak mnie brzuch boli, i wtedy to mnie każdy wkurza o_O
tak faceci takich problemów nie maja.. w ogole bez problemow są.. o_O
ani okresu,ani rodzenia dzieci, a jak im się nie widzi to sobie alimenty płacą ... chamski jest teń świat dla kobiet...
brzuch boli. oj boli.
mnie już na 4 dni przed krwawieniem.
faceci bez problemów? no prawie...
jest jeszcze mały problem z tym co noszą w majtkach. czasami nie panują ;>
noście ciasne majty!!
Rozmawiałem... Z taką co kur*icy w okres dostała... I prawie oberwałem ;]
Oj:P Ja jak mam okres to się bardziej stresuję i łatwiej mnie wyprowadzić z równowagi (ale wtedy chcę mi się płakać, a nie bić ludzi:P... Ja to w ogóle jestem zbyt wrażliwa:/). No i potrzebuję wtedy więcej ciepła. W niedzielę miałam ogromną ochotę na to, żeby mnie ktoś mocno przytulił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum