Wydaje Ci się. Mój chłopak ze mną ledwo wytrzymuje jak mam PMS.
Jestem wkurzona i wkurzająca, nic mi się nie podoba i o wszystko się wydzieram.
Miałbyś dość po dwóch dniach
Chyba nie zrozumiałyście o co chodzi Albo ja źle to ująłem...
Raczej Ty to źle ująłeś.
Wentz=)) napisał/a:
co jak co .. Ale takie zdenerwowane dziewuszki są urocze ;]
I właśnie tego nie znoszę. Ja ledwo siedzę, skręcam się z bólu, najchętniej przyłożyłabym każdemu dokoła,a ktoś mi mówi ,że wyglądam uroczo. B-z-d-ura.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Ale naprawde jesteście urocze jak sie denerwujecie
A czy jakas przedstwicielka naszego gatunku bylaby usprawiedliwiona, gdyby w czasie tych swoich zlych dni, uzyla swoich konczyn do wyrazenia tego, jak BARDZO jest zdenerwowana? no przeciez jestesmy wtedy taaaaakie urocze
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
A czy jakas przedstwicielka naszego gatunku bylaby usprawiedliwiona, gdyby w czasie tych swoich zlych dni, uzyla swoich konczyn do wyrazenia tego, jak BARDZO jest zdenerwowana? no przeciez jestesmy wtedy taaaaakie urocze
Peggy Sue napisał/a:
na to oko można przymknąć
To łatwiej i praktyczniej będzie już w ogóle nie patrzeć
Chłopcze z Mazur! Nie będę się z Tobą kłócić, gdyż to nie ma sensu, bo widzę, że zdania nie zmienisz.
Co do okresu- nie lubię siebie kiedy mam okres. Nie lubię siebie dzisiaj, nie będę lubić jutro, pojutrze też pewnie nie.
Charming ja tylko uzmysławiam jakie jesteście urocze jak sie denerwujecie
tylko tu jest pewna różnica. my się aż tak bardzo nie denerwujemy jak jesteśmy przed okresem. raczej nam się nic nie chce i jesteśmy denerwujące. czasem nawet najbardziej cierpliwe osoby mogą nie znieść takiego marudzenia.
Kamiluska napisał/a:
. Nie lubię siebie dzisiaj, nie będę lubić jutro, pojutrze też pewnie nie.
a ja całe szczęście pojutrze już powinnam się lubić
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum