Jestem również przeciwna. Nie wyobrażam sobie by kochać się z partnerem podczas miesiączki. Dla mnie nie komfortowe, bo w tych dniach jestem wykończona i jak sądzę obrzydliwe dla partnera.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Według mnie nie jest to obrzydliwe czy wstrętne, bo jest to kurcze też w sumie ludzkie i nie uważam okresu za coś obrzydliwego...jednakże osobiście nie zdecydowałabym się na współżycie podczas okresu...nie byłoby to dla mnie komfortowe. I tyle
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
hmmm mój drugi raz był podczas okresu...:) ,mojemo facetowi to nie przeszkadza,podczas stosunku zazwyczaj krew nie "wycieka"więc nie ma jakiegoś okropnego widoku krwi,raz mi sie tylko to zdarzyło,także jestem za,a pozatym to bardzo duzo kobiet własnie jak ma miesiączke to ma większa ochote na seks i ja do nich chyba należe
pozatym to bardzo duzo kobiet własnie jak ma miesiączke to ma większa ochote na seks
Hmm.. Czytałam gdzieś o tym. Ja jednak nie nalęże to osób ,które uprawiaja seks podczas okresu. Czułabym się wtedy niekomfortowo, ponadto mam bolesne miesiączki więc napewno seks w tych dnaich nie był by dla mnie przyjemnością.
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum