Imiê: Micha³
Wys³any: 23-07-2007, 10:05
Poca³owaæ siê mo¿na, ale nie ¿eby jakie¶ orgie, albo staæ na ¶rodku chodnika i wk³adaæ sobie jêzyki do garde³.
Parê dni temu by³em na mie¶cie ze znajomymi i para która siê nie widzia³a tam kilka miesiêcy(ch³opak mieszka w UK, dziewczyna w Polsce) i którzy widzieli siê wcze¶niej prawie dwa tygodnie i byli sami, ca³y czas zostawali w tyle, przytulali siê ca³owali ile wlezie. No i trochê to nas denerwowa³o z samego faktu, ¿e id± jakby nas nie widzieli. Rozumiem, ¿e s± zakochani w sobie po uszy, ale romantyczne chwile mog± zostawiæ sobie na po¼niej, a jak id± z kim¶ to niech wyka¿± trochê zainteresowania nie tylko sob±. Sorry za odbiegniêcie od tematu troszke, ale musialem.
Ostatnio zmieniony przez michau 23-07-2007, 10:08, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Rozumiem trzymanie siê za rêce, czy co¶ w tym rodzaju, buziak od czasu do czasu, ale jak widzê zachowania podchodz±ce pod seks na ¶rodku ulicy, albo na szkolnym korytarzu (co jest ju¿ kompletnym przegiêciem) to napawa mnie to obrzydzeniem. Zero pokory. Pewne rzeczy powinno zachowywaæ siê dla siebie.
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Obsciskiwanie sie przesadne, mizianie, przyklejanie.. niekoniczenie.. Choc czasem mi sie zdarza nie utrzymac rak przy sobie i gdzies tam podotykam swojego, ale jakos na nim nie wisze... caly czas of koz.. Od czasu do czasu w jakis lokalu zdarza mi sie do niego przytulic.. a potem ide w tany z moim friendem
Nie nie luibie przesady.. Okazywanie uczucia - przez duze gesty - tp raczej w domu
Co innego chodzenie trzymajac sie za rece, czy od czasu do czasu buziak, czy cos..
Taaa... W mojej klasie raz jeden ch³opak drugiego przypar³ do parapetu (akurat by³o otwarte okno. nadmieniê te¿, ¿e oni tak siê ci±gle si³uj± na ka¿dej przerwie). Nagle kilku przechodniów zatrzyma³o siê i z lekk± trwog± zaczê³o przygl±daæ siê sytuacji (zapewne z do³u wygl±da³a gorzej, ni¿ by³o to w rzeczywisto¶ci ). Jako, ¿e ten kolega, który przypar³ drugiego ma du¿y refleks i specyficzne poczucie humoru (...) zacz±³ udawaæ, ¿e bierze tego drugiego od ty³u
By³a afera...
_________________ ¯yæ, b³±dziæ, padaæ, triumfowaæ, odtwarzaæ ¿ycie z ¿ycia!
U mnie w szkole tak ch³opak z ch³opakiem lub ch³opak z dziewczyn± to nie, ale np, ch³opak z KRZES£EM, albo z takim ¿ó³wiem-skarbonk± (w dziurkê do wyjmowania pieniêdzy)
nad zalewem raz z moim Skarbkiem w³a¶nie szli¶my dooko³a zalewu no i jak zawsze o tej porze roku ro¶liny wegetuj± i miejscami pokrzywy by³y mi po ramiona, to Kochanie wziê³o mnie i na rêkach nosi³o bym sie nie poparzy³a i mia³am ochotê ¿eby nas tak wszyscy zobaczyli, ale w tamtym miejscu akurat nikogo nie by³o
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum