Ja kiedy¶, gdy sama by³am samotna i nie mia³am nikogo, jak sz³am ulic± i widzia³am zakochan± parê to my¶la³am,¿e mnie co¶ trafi A teraz, jak jadê sobie no tramwajkiem i widzê parê, która naprawde wydaje sie szczê¶liwa to a¿ mi siê cieplej na sercu robi )
_________________ Nie wiem dlaczego by³ czas, ¿e przesta³am wierzyæ w Mi³o¶æ.
G³upia by³am.
Mi³o¶æ istnieje moi Mili. Nigdy w Ni± nie w±tpcie.
Mam mame, która jak widzi kogos kto sie przytula to zaczyna mnie za to wyzywac:/ ale za co ? Ja nie widze nic w tym z³ego Buzi na chodniku przed domkiem to normalne. NIKT NIE ZABRONI£ KOCHAÆ
Imiê: Anna
Wys³any: 20-07-2007, 16:06
W miejscu publicznym, gdzie nikt nas nie zna - mo¿e byæ, ale bez przesady. STANOWCZO bez przesady!
Natomiast przy znajomych na przyk³ad prawie w ogóle nie, bo stawiaæ to ich mo¿e w dziwnej nierêcznej sytuacji.
My rok temu w wakacje ca³owali¶my siê podczas zachodu s³oñca na pla¿y. By³o naprawdê cudownie, ale trochê popsu³a nam "atmosferê" grupa g³upków, którzy robili nam zdjêcia i krêcili filmiki
Imiê: Monika
Do³±czy³a: 29 Cze 2007 Posty: 675 Sk±d: z domu
Wys³any: 20-07-2007, 18:46
darn napisa³/a:
delikatne okazywanie mi³o¶ci?
Objêcie partnerki, poca³unek, a nie jak nie raz widze w autobusie jak bary przesadzaj±, dziewczyna siedzi mu na kolanach on wsadza jê rêkê do majtek itp.
_________________ Serce cz³owieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum