Ohayou, to po japońsku jak coś, znaczy cześć. Nie żebym znał ten język ale w przyszłości mam zamiar się go uczyć. Więc ogółem co by tu napisać. Ich habe (dobrze ?) Piotrek (niemieckiego też nie umiem). I ogółem siema nie wiem jak was interesuje kim jestem to pytajcie a jak nie to dajcie se spokój ale jestem miły i chętnie kogoś poznam ew. wymienię się numerami gg
Fajnie, Ja nie mam na temat zyraf wyrobionego zdania. Co do pytania Kamasutry Rocznik '93 Tylko proszę nie kierować się zasadą, że ludzie w moim wieku to przeważnie niedojrzałe gnojki, nie raz spotkałem się z taką opinią
Megahertz, siemka,hello,dobry,pochwa (od pochwalony ;P )...
Fajnie ze chcesz sie uczyc japonskiego..hmm...ciekawy jezyk...czym sie zajmujesz? jakie masz hobby?co robisz w wolnym czasie? ile masz lat? masz rodzenstwo? jak maja na imie?masz psa?bo ja kocham psy...masz kota?ja nie lubie kotow.. ;P
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Megahertz, siemka,hello,dobry,pochwa (od pochwalony ;P )...
Fajnie ze chcesz sie uczyc japonskiego..hmm...ciekawy jezyk...czym sie zajmujesz? jakie masz hobby?co robisz w wolnym czasie? ile masz lat? masz rodzenstwo? jak maja na imie?masz psa?bo ja kocham psy...masz kota?ja nie lubie kotow.. ;P
So.....zajmuję się, hmmm... w sumie to niczym konkretnym. Hobby ? Rysuję gdy mam pomysł i mam czym. Gram na giatrze, akustycznej, od hmm... końca ostatnich wakacji. Uczę się ostatnio pisać opowiadania, czasem jakiś wiersz ale w ani tym ani tym nie jestem za bardzo dobry. Rocznik '93 jak już mówiłem. Rodzeństwo, brat - wyprowadził się i dwie siostry, młodsza i starsza. Z rodziną się w ogóle nie dogaduje tylko z bratem ale się wyprowadził. Siostra starsza Magda, młodsza Karolina, brat Marcin, Ja Piotr . Mam psa, owczarek szkocki Collie . Co robię w wolnym czasie, hmm... gram na gitarze, tu się pochwale, że już umiem całe nothing else matters grać więc nie jest źle, czytam książkę, wczoraj kupiłem pana lodowego ogrodu Grzędowicza i prawie w połowie jestem :c a szkoda bo niedługo się skończy, to na szczęście w sklepach jest tom II ^^, no i pykam też na kompie albo wychodzę gdzieś na dwór Odpowiedziałem chyba na wszystkie Twoje pytania
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum