Zalosny ten temat... Kazdy sie ubiera jak chce.. czy bedzie jej widac 1/4 brzucha czy 2/4 czy stringi sobie podciagnie na glowe :roll: to nikogo to nie powinno obchodzic (oczywiscie tak nie jest)... Ja sie tylko ubieram w to w czym sie czuje wygodnie i swobodnie... zdanie innych mnie nie obchodzi
Imiê: Ola
Wys³any: 15-12-2006, 14:07
Jak nie ma takich bluzek które by nie od³ania³y troche brzucha. Je¿eli nosi ktos biodrówki to nawet normalna bluzka nie zas³oni do konca brzucha. nauczyciele siê czepiaj± ale jak tacy s± m±drzy niech przejd± siê po sklepach i znajd± mi bluzkê za ty³ek (chocia¿ teraz takie wchodz± ).
O! nie wiedzia³am ¿e nie niektórym ch³opakom wystarczy pokazaæ kawa³ek brzucha a ju¿ im staje
A ja jestem zdegustowana i zniesmaczona takim widokiem . Zale¿y jeszcze gdzie na pla¿y rozumiem ,ale jak mo¿na przyj¶æ tak do szko³y (brak szacunku)
ale je¶li kto¶ ma ³adny brzuszek bo to tez od tego zale¿y to nie¼le siê prezentuje... i biodrówki i tak ods³oniêty ¿eby nie by³o widaæ pêpka to moim zdaniem spoko.. i ¿ê to niby by nie mamy szacunku reprezetuj±c siê takim strojem? bezsensu co ma szacunek do ubrania..
ods³oniêty brzuch kojarzy mi siê z pustactwem.
"mam ³adny brzuszek, wiêc go mogê pokazaæ ¶wiatu"..
a ja mam ³adny ty³ek i te¿ mam z nim chodziæ na wierzchu?
zreszt± kobieta bardziej zakryta, jest bardziej poci±gaj±ca, ni¿ cizia z odkrytym brzuchem i wywalonym biustem i o zgrozo! z wystaj±cym paseczkiem od stringów.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
wiêc po³ó¿ siê przy mnie i zróbmy to teraz!
Poka¿ê Ci jak siê spada z dachu, nauczê Ciê jak siê spada z dachu... "
Imiê: Agnieszka
Do³±czy³a: 27 Sie 2005 Posty: 9519
Wys³any: 22-12-2006, 09:28
jestem dziewczyn±: wiêc my¶lê ¿e gdy dziewczyna ma ³adny brzuch to nawet to pasuje gorzej jak dziewczyny maj± "wielki" brzuch i go poazuj± , ale nie ³adnie to wygl±da kiedy dziewczyna ma naprawdê krótk± bluzkê i gdy siê schyli widaæ stringi ch³opakom mo¿e siê to podoba no ale nie dziewczynom. tego nie pisa³a dkf
Taka moda. 3-4 lata temu czego¶ takiego nie by³o.
Zastanawia mnie, dlaczego niektórym dziewczynom chce siê chodziæ z ods³oniêtymi nerkami (krótkie kurteczki ofkorz) gdy jest zimno.
Jeszcze jest moda na jeansy i czarne kozaczki. Co 2-3 tak wygl±da. Chyba nie o to chodzi, ¿eby dziewczyna wypatrywa³a jak ubieraj± siê jej kole¿anki i nosi³a to samo co one, przy okazji gin±c w t³umie tak samo ubranych dziewczyn.
Je¶li chce siê pokazaæ, chce aby j± zauwa¿no to z takim ubiorem daleko nie zajdzie, a tylko straci w oczach p³ci mêskiej której czê¶æ uwa¿a tak± modê za kiepsk±.
Wys³any: 22-12-2006, 12:24
kemotek napisa³/a:
Jeszcze jest moda na jeansy
moda na dzinsy nie przeminie nigdy, to juz klasyk, tak samo jak ma³a czarna.
kemotek napisa³/a:
czarne kozaczki.
raczej bia³e
ja nosze dzinsy, do tego ciemnobrazowe oficerki i zielony plaszcz- wygladam inaczej niz reszta- mowia mi ze jak ssmanka.
Sukienki- mam tylko jedna zimow±- wlasciwie tunike.
Odsloniety brzuch zawsze kojarzy³ z tandet±- nie odkrywam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum