W tym temacie nie napiszê nic wiêcej ni¿ to co ju¿ by³o powiedziane...najwa¿niejsze jest wyczucie i ¶wiadomo¶æ w³asnego cia³a (w tym tak¿e jego nadmiaru)...dla wszystkiego jest w sumie odpowiednie miejsce i czas i o ile na przyk³ad pla¿a jest do tego dobrym miejscem to na przyk³ad szko³a ju¿ nie bardzo...patrzê trochê z pozycji przysz³ego nauczyciela i o ile nie jestem za wciskaniem dzieci w mundurki to ods³oniêtym brzuchom w szkole mówiê nie.
Sama nie mam brzucha, który siê ³adnie w tego typu bluzkach prezentujê, wiêc nie noszê takowych...w tego typu kwestiach jestem raczej za tuszowaniem niedostatków (ewentualnie do czasu gdy siê je wzglêdnie wymodeluje i zamieni w atuty) ni¿ eksponowaniem ich.
_________________ "...we mg³ê go wyprawi³am/ w deszcz co na rzêsach przysiad³/ samobójczymi kroplami/ ¿eby opa¶æ i znikn±æ/ wsi±kn±æ ciecz± zielon±/ w spragnione cia³o trawy/stojê niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wys³any: 18-05-2008, 20:31
Erill napisa³/a:
Nie no rozowe szpilki sa w modzie jako mocno kolorowe ;P
taaa... kolorowe lakierowane, nie lubiê tej mody. Za to z³apa³am ochotê na s³odk± sukienkê bombkê, kapelusz i s³odkie butki z malutkjim s³odkim obcasem. Od tygodnia chodzê po sklepach i second-handach szukaj±c rzeczy odpowiednich do mojej wizji
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum