A to dobre Wyra¿aj±c swoje zdanie i odpowiadaj±c delikatnie i mo¿liwie kulturalnie na wypowied¼ u¿ytkowniczki o z wyimaginowanych przyczyn negatywnym do mnie nastawieniu, kozaczê Ech tam
Dziewczyny, które maj± naprawdê ³adny brzuch zazwyczaj nie pokazuj± go.
Za to wszêdzie s± laski w za ciasnych spodniach i zbyt krótkich bluzkach (to zazwyczaj nie s± bluzki do tego przeznaczone, a po prostu rozmiar, czy dwa za ma³e) opinaj±cych ich zwa³y t³uszczu, które s± na brzuchu i biodrach. Je¿eli o mnie chodzi to jest to odpychaj±ce jak nic innego. Odrobina pokory chyba nikomu jeszcze nie zaszkodzi³a.
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Wczoraj widzia³am laskê ubran± w spodnie przynajmniej o 2 rozmiary za ma³e (nie wiem czy dowarto¶ciowa³a siê tym, ¿e ubra³a S-kê zamiast L-ki:/). Z boków wylewa³y jej siê zwa³y t³uszczu. Fuj!
A brzuch pokazujê tylko i wy³±cznie na pla¿y/basenie. Jest do¶æ szczup³y, ale nie bêdê nim ¶wieciæ na wszystkie strony. To nie w moim gu¶cie.
nie pokazujê brzucha. no chyba, ze jak podnoszê ³apy do góry i siê fragmencik ods³oni, ale to na prawdê fragmencik. po prostu nie lubiê. pewnie gdybym to robi³a to nie gorszy³abym innych swoim wygl±dem, bo zwa³ t³uszczu nie mam, ale to nie dla mnie.
Imiê: Monika
Do³±czy³a: 29 Cze 2007 Posty: 614 Sk±d: z domu
Wys³any: 20-08-2007, 16:59
Nie przeszkadza mi jak dziewczyna ma ods³oniêty brzuch, ale musi to byæ zgrabna laska. Ostatnio zauwa¿y³am, ¿e w wiêkszo¶ci to ods³aniaj± brzuch grubaski, to wygl±da ochydnie.
_________________ Serce cz³owieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Nie przeszkadza mi jak dziewczyna ma ods³oniêty brzuch, ale musi to byæ zgrabna laska. Ostatnio zauwa¿y³am, ¿e w wiêkszo¶ci to ods³aniaj± brzuch grubaski, to wygl±da ochydnie.
Zazwyczaj nie pokazujê brzucha, jednak nosz±c biodrówki ciê¿ko jest doszczêtnie zakryæ brzuch. Tylko czasami jak wieczorami idê do klubu z przyjació³mi lubiê za³o¿yæ krótsza bluzkê
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Witajcie! Ja osobiscie uwazam ze niektore rzeczy sa nie na miejscu. Jesli przychodzi lato i jest cieplo to owszem. Niestety z przykroscia musze przyznac ze niektore odkryte niedoskonalosci nie wygladaja apetycznie...a wrecz odwrotnie Ale jesli dziewczyna ma plaski brzuch to czemu nie. DZiewczyny! Popatrzmy czasem na swoje cialo bardziej krytycznie! Ale bez przesady:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum