Z internetu można ściągnąć wszystko (podobno) od tygodnia szukam strony z której ściągnąc można odcinki krowy i kurczaka :sad: . Bajka jest świetna a teksty po prostu rozwalają mnie . Może zna ktoś stronkę
ja znam stronki z których można south park pobierać
Poszukaj na torrentach albo na ed2k tam napewno cos znajdziesz. a bajka o ile sie nie mye leciala na cartoon network jakies 4 lata temu, teraz jestem raczej nie w temacie:P
W moich czasach to lecialy extra bajki: simpsoni, gumisie, smerfy muminki pamietam tez bolka i lolka i reksia to byly czasy... ahh warto powspominac:D Sasiadka z okna zawsze o 19 krzyczala: "Dzieciaki dobranocka" i w minute wszyscy sie rozeszli
Tak, najlepiej się ściąga japońskie anime - niestety zazwyczaj poprzez P2P. Strona do torrentów anime: http://a.scarywater.net/lunar/ . W szczególności proponuję Bleach'a - idzie on cały czas w Tokyo TV, wczoraj był odcinek 57, więc za niedługo powinien przetłumaczony trafić na tą stronkę .
Wszystko jest tłumaczone na język angielski, więc jeśli ktoś się słabo w nim czuje, to tutaj znajdzie polskie napisy .
Take Czarodziejki z Ksieżyca czy choćby TSUBASA !!!!! Masakra po prostu bajeczka cudo ... a tak poza tymi nowymi bajkami to SMERFy rulez Z tych z cartoon network to mało oglądam bo nie mam kablówki ale Jony Brawo jest poprotu rozbrajający
Miałem gdzięś jeszcze mange która mieszała Atomóki , Dextera , Samuraja Jacka i Strarzników Czasu
Jak Znajde to podam
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum