Wysłany: 08-08-2005, 18:22 Re: od kiedy pakujecie i na jakim sprzecie jakie obciążenia
maniekwaw napisał/a:
>ja mam 17 lat nie biore używek bierzecie używki aby sie bardziej podwalić?
To tak po pierwsze to sa ODZYWKI.
17 lat to jest odpowiedni wiek na ich zazywanie.Jak podasz mi swoj wzrost i wage to podam ci wiecej szczegolow.
Co do obciazen - jezeli dopiero chcesz zaczac to obciazenia male,zaczynasz od malych konczysz na duzych.Ja staram sie zaczynac od malych obciazen i isc co 10 kg, zrobie troche serii i przechodze dalej.
Sprzet? No wiesz zalezy co chcesz cwiczyc 8)
Ja tam bez żadnych odżywek i tym podobnych pierdół na serię wyciągam 75kg i to mi starczy. Nie rozumiem ludzi, którzy pakują dla wyglądu (chodzi mi o tych co mają bica jak moje udo), przecież to źle wygląda, a i w autobusie, tramwaju itp. mają problemy...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Aha, do podwalania się służą sterydy, których i tak nie biorę.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ostatnio zmieniony przez Shaezaar 09-08-2005, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
To co się boisz? Jak zaczniesz pakowac, a nie jesteś wysoki. To możesz zostac zdeczka przykrótki. Ale tak, to nic nie bedzie. Nic nie stacisz tylko zyskasz.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Ktos tam pytal czy nie jest za mlody, jezeli "podwalasz" sie na sucho bez odzywek to mozesz juz od 12 lat lol 8)
Suplementy w troche pozniejszym wieku bo kosci i inne pierdoly sie jeszcze nie rozrosly 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum