jakkolwiek,
av: scenka mordu
nick: fajny. kojarzy mi się z ulubioną bajką kuzynki mej: 'kimkolwiek'
user: różowa inżynierka
podpis: nii maaa.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wysłany: 17-05-2008, 18:05
akukaracza,
av: podoba mi się taki kolor włosów, strasznie
nick: z Króla Lwa?
userka: inteligentna, robi śliczne zdjęcia i ma sad *_*
podpis: Zgadzam się w 100%, skąd to?
av:świetny, lubie czarno-białe
nick:od imienia
user: Lubie , strasznie sympatyczna, interesująca się modą, mówi że jej włosy się nie układają prowadzi blog nawet na nim byłam pare razy ;DD
podpis: stronki + myśl
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
Av: Nie jest zły, ale Kamila miała lepsze. ^^
Nick: Nie pasuje mi do userki. Gdy myślę o niej, nie nazywam jej kamasutrą.
User: Osoba sympatyczna, wszystkim życzliwa. Chyba bardzo brakuje jej księcia z bajki. Chyba myśli o jakichś studiach, cieszy mnie to. Brawo!
Podpis: Fioletowy. Ot taki...
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Av: Raczej nie należy do kolorowych choć bogaty w odcienie i na pewno w jakimś sensie przynajmniej dla mnie nacechowany emocjonalnie...Kojarzy mi się ze skrytością, zamknięciem w sobie...może nawet bólem (nie wiem takie mam skojarzenia jak na niego patrzę)
Nick: Już kiedyś przeinaczałam go na wiele sposobów...miyako...miewał już różną kolorystykę obecnie jest to nick "zasłużony"
User: Kiedyś wymieniłyśmy chyba PW, a na pewno kilka zdań przy okazji jakiejś dyskusji...pozytywnie mi się kojarzy...dosyć spokojna i na swój sposób poukładana dziewczyna...raczej domatorka niż imprezowiczka
Podpis: brak
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Av: Chyba od zawsze ten sam.
Nick: Nie wiem od czego się wziął, ale również niezmienny. ^^
User: Przyszła pani nauczycielka informatyki, właśnie pisze magisterkę.
Podpis: Wiersz bądź jego fragment, również długo ten sam.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Av: Czarno-biały. Bywały lepsze, bywały gorsze.
Nick: Alicja w łańcuchach, w Krainie Czarów, w Krainie Liter (chciałm przeczytać, ale nie znalazłam).
User: Napisałam kiedys do niej maila, nie odpisała.
Podpis: Cytatowy. Nie chce mi się skopiować do googli i zobaczyć skąd jest. Krótki, to najważniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum