Skończcie robić oOT jak chcecie dalej rozmawac to na PW .
Następna osoba ocenia jakkolwiek
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym.
Kochać tych wszystkich który Ciebie nienawidzą
W tym chorobliwie zdrowym świecie żyć jak największą schizą (...)
Jak dobrze jest bezgranicznie w ludzi wierzyć
Wystawiać bez obaw dupę , widzieć że nikt Cię w nią nie uderzy!
nick: wydaje mi sie, ze rejestrujac sie tutaj nie myslala, ze tak dlugo tutaj zostanie, niebanalny
podpis: brak
av: niezmienny, dla mnie juz nierozlaczny w skojarzeniach z osoba
userka: studentka architektury, nie chrzescijanka, mowi co mysli
Nick: Jedno z jej przezwisk...fioletowy
Av: czarno-biały...nie można powiedzieć że należy do kategorii "delikatny i kobiecy", ale mimo wszystko patrzy się na niego przyjemnie (przynajmniej mi)...pasuje do kreski i nie wydaje się umieszczony na siłę, żeby zwracać na siebie uwagę. Może niejasno opisałam o co mi chodzi ale nie jest "teatralny" jak niektóre.
Userka: Wydaje się być sympatyczna, choć nie miałyśmy jakiegoś większego kontaktu na forum...normalna dziewczyna, która ma w miarę poukładane życie...ostatnio chyba realizuje się w byciu gospodynią domową
Podpis: kiedyś był, a obecnie nie ma.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Lol ? nie rozroiles mnie bo mnie ciezko roztric ale mnie zal takich zakompleksiencow ktorzy udaja mocnych tylko w necie
przepraszam, ale kuurwa...
Elektroniczna
nick: elektroniczna
av: adekwatny do nicku.
user: pisze długie posty, ale to dobrze i nic konkretnwgo sobie nie przypomne.
podpis: skoro tak twierdzisz.
Wysłany: 09-05-2008, 12:12
labanda,
nick: kojarzy się z la bambą
av: mój ukochany Simpson
userka: wydawało mi się, że widziałam Cię wczoraj na koncercie Juwenaliowym Strachów, Comy i Heya, dość długo się na siebie gapiłyśmy (?), możliwe, że Ty też mnie poznałaś. Byłam we fioletowym podkoszulku i szarym swetrze, miałam przewieszoną przez ramię czarną torbę.
Nie chciałam Cię jednak zaczepiać, bo nie byłam pewna że to Ty.
podpis: o jakimś palaczu (?)
Gloooooooooria na imię maaaa, Gloooooooriaaaa! T.Love
Gabi,
Av: Od dłuższego czasu ten sam. Przyjemny dla oka. Pani Bjork o ile się nie mylę.
Nick: Od imienia, jak mój. Fioletowy, jak mój.
User: Kreatywna, zabiegana, otwarta.
Podpis: Podobnie jak av - od dłuższego czasu ten sam. Przynajmniej mam pod ręką jej bloga.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
No doooobra, po sprawdzeniu przyznaję się, że nie wiedziałam, że "Gloria" T.Love to "Terrorystka Frania" Pidżamy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
av: nie podoba mi się
nick: fajny ale bez tej minki ;P
user: dawno go nie było, pamiętam ze był różowy ;P
podpis: nie ma
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym.
Kochać tych wszystkich który Ciebie nienawidzą
W tym chorobliwie zdrowym świecie żyć jak największą schizą (...)
Jak dobrze jest bezgranicznie w ludzi wierzyć
Wystawiać bez obaw dupę , widzieć że nikt Cię w nią nie uderzy!
kamasutra,
av: Niewiosenny. Zimowo-jesienny. Niepozytywny.
nick: Jak trawa za oknem mym.
user: Myślę, że bardzo się różnimy. Ufna, być może łatwowierna. Coraz lepiej się ubiera.
podpis: O, jak dobrze być pierdolniętym w głowę. By Łona.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum