Imię: Ola
Wysłany: 15-03-2008, 17:05
Gabi,
av: charakterystyczny, kojarzy mi się z użytkowniczką
nick: imię. bardzo ładne, takie oryginalne, nie jak moje oklepane..
user: inteligentna, sympatyczna, ma filozofię tak jak ja ale nie wiem czy ja lubi, jesli nie to cos nas łączy =]
podpis: link
_________________ Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. Dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna.
Imię: Aneta
Wysłany: 16-03-2008, 11:57
legalna,
av: podoba mi się. Ma taki, od kiedy pamiętam.
nick: legalna
user: kiedyś myliła mi się z merel. Nie weszła mi w drogę, wydaje się sympatyczna i niekłopotliwa.
podpis: O, tak. Podoba mi się. Bardzo. Bardzo bardzo.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Av: od dawna ten sam
Nick: wronka, kiedyś wroneczka albo coś w takiego
podpis: z piosenki jakiejś, w radio dzisiaj ją słyszałem i zdałem sobie sprawę że gdzieś to już widziałem
User: zaprosiła mnie do znajomych na superhipermegawujwyjeban**zajebistym portalu fotkapeel, sympatyczna, miła, elokwetna, 15-letnia, zajęta.
Av: tak się zastanawiam czy to jest korzeń mandragory, ale nie jestem pewna...jednakże czy jest czy nie kojarzy mi się z mandragorą
Nick: alanho, od niedawna fioletowy
User: Przyjemny dla ludzi, których lubi, nieprzyjemny dla tych których sympatią nie darzy...jak większość ludzi zresztą, tyle że spora ich część tego nie okazuje a alanho owszem...nie zdarzyło mi się chyba w żadnym z tematów z nim dyskutować, może kiedyś będzie okazja.
Podpis: o ludziach żyjących przeszłością.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: olek
Wysłany: 26-03-2008, 09:42
Elektroniczna,
av: od kiedy pamiętam, niezmienny.I fajnie.
nick: ładnie wygląda.
user: inteligentna bestia. Zią Devira. Nie wiem tylko czy just wirtualny, czy realny też również.
podpis: mniemam, że wiersz. Nawet ładny.
av: fajny
nick: lejsur ;p
user: studentka właśnie zapomniałam co studiuje o_O ale coś w Poznaniu, niedawno skończyła 20 lat ,pamiętam ze ma ładne włosy, i fajną miała bluze na ostatnim foto, może nie lubie ale szanuję.
podpis: fajny ;]
Imię: olek
Wysłany: 28-03-2008, 16:32
diva-licious,
av: brzydki. Jego jedyną zaletą jest to, że jest czarno-biały.
nick: bez orgazmu.
user: chyba nie lubię. A w sumie, generalnie mi wisi.
podpis: (patrz: nick)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum