hmmm...
- źle się czuje jak muszę iść do szkoł bez player'ka (czasami zapominam go naładować)
- obgryzam wszystkie długopisy, ołówki, butelki - plastikowe kapsle i spód od butelki, w tym momencie "zjadam wkład od długopisu, który leżał na biurku
- rysuję koleżankom "pokemony" po zeszytach (takie buźki -> :3).. no i czasem po własnych książkach
- muszę mieć na sobie coś czarnego - jak nie spodnie, to bluzkę
- noszę tylko kolorowe i śmieszne gatki (mam ich sporawo )
- jak idę po chodniku to staram się nie nadeptywać na "linie"
- nie wyjdę z domu nieumalowana (wspomianałam..) oraz bez niezbędnej kredki do oczu i pomadki. Skrzętnie je chowam w mojej ogromanistej sztruksowej torbie z mrówki
- ponadto jestem okropną perfekcjonistką i zwracam uwage na każdą malutką niedogodność (straszne!).
P.S: co do ostatniego... właśnie wyedytowałam posta, żeby usunąć myślniczek, który tu się wkliknął
Ostatnio zmieniony przez Aorie 27-05-2006, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-05-2006, 19:23
Nie tyle legalnie, co uczciwie. Będą wiedzieli w końcu dokładnie, co się z Tobą dzieje.
Kolejna moja obsesja: wszystkie szampony, żele pod prysznic, maseczki i odżywki muszą stać na półce nad wanną w ZAMKNIETYCH opakowaniach, w równym rządku- tak, by było widać etykietę i nazwę kosmetyku xD
Sama dziś poprawiałam, więc mi się nasunęło
Imię: Eliza
Wysłany: 29-05-2006, 11:42
Gabi napisał/a:
a nigdy nie sprawdzam, przez co wybieram się czasem w podkoszulku z krotkim rekawem, mimo ze wszyscy inni sa w swetrach. Poza tym jest dla mnie "jasne", że kiedy swieci slonce, jest cieplo.
no, ja tez tak mam:P. i przez to teraz jestem chora:P tylko najgorsze jeste to ze ja normalnie, ide powiedzmy do budy w tym podkoszulku kiedy wszyscy inni w golafach, wszystkim jest zimno a mi w tym podkoszulku nie:P
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 29-05-2006, 12:20
Moją jedyną obsesją jest graffiti. Wszędzie tego u mnie pełno. Nawet ściany w pokoju mam pomalowane a w mieście właściwie nie ma miejsca bez mojego taga, vlepy, wrzutu, bomby
Ja obsesyjnie boję się myszy i szczurów. Wszytskiego co ma taki ogon. Ciągle mam wrażenie, ze zobaczę ten straszliwy ogon. A do piwnicy nie chodzę, bo tam są szczury. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum