jak ost starałam się odp na ten temat to mi się komp zawiesił! a tyle już miałam napisane!! bo moich obsesji jest mnóstwo! nawet mi sie nie chce znowu pisać
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Paulina
Wysłany: 24-05-2006, 23:24
*patrzenie na lydki chlopakow
*nadmierne kupowanie bielizny
*zdrapywanie lakieru do paznokci
*bazgranie na koncu zeszytow
*Coca cola
*nie moge zyc bez slodyczy
*komorka w prawej kieszeni
*pieniadze w lewej kieszeni
*musze miec pomadke lub blyszczyk na ustach
*ciagle poprawiam wlosy
*gdy widze kogos z koltunami na glowie mam ochote je rozczesac grzebieniem
*dosyc czesto mam napady glupawki
*smieje sie gdy ktos sie potknie lub wywroci i to na oczach te osoby
*jestem bardzo msciwa i zlosliwa
i jeszcze tego jest baaaardzo duzo...
_________________ A na drzewach, zamiast lisci, beda wisiec komunisci!
nie wyjde z domu bez oczów pomalowanych czarna kredka, nie lubie jeść przy innych, nie zasne w dzień, nienawidze jak ktoś głaszcze mojego psa, zawsze wdaje sie w jakieś kłótnie z obcymi , paniczny lęk przed dentysta , zawsze na krześle siadam po turecku albo podkurczam nogi .. heheh jeszcze mam jakieś schizo i patrze czy czasem ktoś nie chodzi po moim domu
Imię: Eliza
Wysłany: 25-05-2006, 13:01
Mam obsesje na punkcie...czerwonych maluchów. Nie wiem czemu:) To chyba jakiś uraz z dzieciństwa Po prostu jak wydaje mi się że jak widzę czerwonego malucha to cały czas, przez całe życie za mną jeździ ten sam maluch chociarz zdrowy rozsądek mówi że to cąłkiem inne auto, należące do kogoś innego:)
Imię: Ela
Wysłany: 25-05-2006, 17:37
o tak. to jest temat dla mnie
- nie wyjdę z domu dopoki nie sprawdze temp. na termometrze i nie przejrze sie DOKLADNIE w lustrze (przez co czesto spozniam sie na autobus do szkoly)
- wszystkie rzeczy, ktore mam do zrobienia zapisuje sobie na malych karteczkach, nawet "spakuj rano kanapkę!"
- wącham lakier do paznocki podczas malowania, ale to juz podchodzi pod temat- uzależnienia
-Wstaje rano i włączam komp. (zawsze)
-Zawsze, szukam kluczy tuż przed wyjściem (nie wiem gdzie je położyłem wcześniej)
-Mazanie w zeszytach.
-Ostatnio trudno mi wyjśc z domu bez iPod'a (uzależnienie od muzyki ;P )
-Jak siadam gdzieś, automatycznie zdejmuje zegarek, potem zastanawiam się dlaczego to zrobiłem xP
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Wysłany: 25-05-2006, 17:43
kucharka88 napisał/a:
- wącham lakier do paznocki podczas malowania,
dobrze że go nie pijesz
kucharka88 napisał/a:
- wszystkie rzeczy, ktore mam do zrobienia zapisuje sobie na malych karteczkach
moja siostra ma to samo, jest cała oblepiona tymi karteczkami xD
Cytat:
- nie wyjdę z domu dopoki nie sprawdze temp. na termometrze
ja nigdy nie sprawdzam, przez co wybieram się czasem w podkoszulku z krotkim rekawem, mimo ze wszyscy inni sa w swetrach. Poza tym jest dla mnie "jasne", że kiedy swieci slonce, jest cieplo.
NIGDY nie wyjde z domu, jesli nie mam akurat czystych włosów.
Zdarzylo mi sie pare (doslownie 2-3 razy) w dotychczasowym zyciu wyjsc z tlustymi wlosami. Strasznie sie wtedy czulam.
ja zawsze muszę mieć ze sobą telefon, zawsze jak wchodzę do kuchni to zaglądam do lodówki, bardzo często przeglądam się w lustrze ale to chyba przez moją nową (z resztą nie podobającą mi się) fryzurę...
Mam kilka obsesji...
*zawsze przed wyjściem z domu kilkanaście razy sprawdzam czy wszystko wzięłam chociaż pamiętam, że to pakowałam.
* odtwarzacz mp3...nie ruszam sie bez niego z domu, zawsze mam zapas baterii na wszelki wypadek gdyb ysię rozładowała
* rysowanie...wszystkie książki i zeszyty są pełne moich rysunków
* Rammstein..kocham, ubóstwiam.
ja nigdy nie sprawdzam, przez co wybieram się czasem w podkoszulku z krotkim rekawem, mimo ze wszyscy inni sa w swetrach. Poza tym jest dla mnie "jasne", że kiedy swieci slonce, jest cieplo.
Mam tak samo.
A obsesje:
- sprawdzanie wszystkich kont pocztowych po 10 razy dziennie
- nie mogę pisać długopisami z kolorowymi wkładami bo normalnie mnie to ogłupia
- rysowanie kwadracików w zeszytach
- jak jestem sama w domu to co 15 minut sprawdzam czy drzwi są zamknięte
- idealnie ustawione książki: wg wielkości i typu - wszystkie podręcnziki i jakieś naukowe na jednej półce, te nowe które sama sobie kupiłam na drugiej, stare po kimś na osobnej, i lektury na osobnej. Nie mogą być razem.
- przygryzanie ust jak idę ulicą
- sprawdzanie czy nikt nie siedzi w szafie, raz nawet tam weszłam żeby sprawdzić
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
he.. zamyslam sie, czuje sie jak sierota bez tuszu na rzesach, nienawidze kiedy wlosy mi sie kreca! licze litery we wszystkich wyrazach na palcach;P (teraz juz mi przechodzi bo kolezanka mi nie pozwala:P) telefon w kieszonce, slodycze (widac po mnie ze je lubie;P) boje sie galezi i krzakow, w nocy boje sie ze zza okna wyjdzie cos...
[ Dodano: 26 Maj 2006 06:13 pm ]
boje sie jeszcze ze wlosy mi wszystkie wypadna;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum