Wysłany: 26-07-2006, 00:36
ja mam wszystkie fobie detektywa MONKA ;D za duzo sie go naoglądałem i teraz jak cosik nierówno jest postawione to od razu układam wyjątkiem jest mój pokój, wygladajacy jak pole bitwy za czasów II WŚ Aż takiej nerwicy natręctw jak Ejdrien to nie mam
jak wychodze to ZAWSZE sprawdzam czy mie sie torrenty dobrze ściągają i czy żaden sie "tak sam z siebie" nie zastopował , patrze czy mam najwazniejsze rzeczy (tuż po 100 piwach ), czyli pełną baterię w komórce, samą komórke, słuchaweczki do komórki zebym mógł mp3 słuchać oraz czy mam żel/wosk/gume/krem/lakier/i inne takie na włosach
moim glupim nawykiem jest to ze jak wychodze na miasto wieczorkiem to musze zawsze isc do jakiegos baru na browar (niestety) wiec staram sie ograniczac wychodzenie z domu niestety nie zawsze sie udaje. mam tez obsesje na punkcie swojego ciala jesli to tak mozna nazwac ciagle siedze na silowni i po prostu cwicze i cwicze i caly czas zdaje mi sie ze jestem za grubu albo ze mam nierowna klate i za male bicepsy mam nadzieje ze to nie jest poczatek jakiejs powaznej choroby typu anoreksja
Ostatnio zmieniony przez prezesxt 29-07-2006, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Mam obsesję na punkcie jednego z moch zainteresowań - asty i pity.
Mam obsesję na punkcie dwóch for internetowych.
Mam obsesję na punkcie depilowania nóg co 1-2 dni.
Ostatnio zmieniony przez Karoluś 04-12-2006, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam obsesję na punkcie golenia piczowąsów - przynajminiej raz dziennie.
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum