hm nawyki
1-ogladanie sie za siebie nawet jak nikt za mna nie idzie
2-oblizywanie dolnej wargi
obsesje
-zabieranie wszedzie telefonu i portfela, nawet ide na chwile na podworko
Imię: Aisha
Wysłany: 19-05-2006, 17:24
o tak skubanie paznokci...
a jeśli chodzi o całowanie i o te bakterie i grzyby... to chyba wolałabym o tym nie wiedzieć...
_________________ Skrwawione ręce, opalone skrzydła -
Anioł usłyszał - "Odejdź! nic nie wskórasz."
I już nie błyszczą srebrne w słońcu pióra,
Lecz czarna wstaje przeciw chmurze chmura...
A ja mam obsesje na punkcie zapachu. Zawsze wszystkich wącham a jak jakiś zapach mi się spodoba to już nie ręcze za siebie! Szeczególnie w stosunku do chłopaków...
_________________ Przyjdź zapukaj jak najciszej
Ja na pewno Cię usłyszę
Już nie zasnę aż do rana
Bo ja jestem zakochana
Imię: Ola
Wysłany: 19-05-2006, 20:33
Ja ma obsesję na punkcie pewnego faceta
a nawyki to ciągle poprawiam grzywkę bo czuję że jest źle ułożona i często spoglądam w lusterko
a i muszę mieć coś w ustach najczęsciej gumę do żucia a jak nie mam to ssę suwak...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 19-05-2006, 21:10
- wycieranie tego gwinta (czy jak to nazwać?) z butelki po otwarciu, nawet jak wiem że wcześniej ja z niej piłam
- włosów - żeby nigdzie nie odstawały i były proste (a to nie jest takie łatwe)
- musze mieć koniecznie przy sobie telefon
- dobrze wytuszowanych rzęs
To chyba wszystko.
Ja tak samo.
I zawsze musze mieć przy sobie kom. w prawej kieszeni spodni i klucze w lewej, takie przyzwyczajenie, nie może być odwrotnie Gorzej jak spodni nie ubieram akurat... A jeszcze gorzej jak zapomne tel. jakby ktoś mi ręke odjął...nie umiem sie bez niego obejść
obsesję...to tak:
-zawsze śpię przy otwartym oknie...zresztą przez cały dzień mam je otwarte...
-czasem jak mijam ludzi to mi się chce strasznie śmiac-to jaieś dziwne
-mam obsesję na punkcie nóg U CHŁOPAKÓW co ciekawsze
-na punkcie ćwiczeń-ogólnie ruchu...najchetniej to cały dzień bym przetańczyła, przećwiczyła...itp...
hm to pewnie jeszcze nie koniec ale jak narazie tyle pamiętm
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
częste zaglądanie do lodówki nawet gdy głodna nie jestem
nadmierne ziewanie
wywracanie oczami jak mi się coś nie spodoba
skubanie paznokci
musze mieć zawsze przy sobie telefon, bo inaczej się czuje jakbym nie miała ręki
częste przeglądanie się w lusterku, ale to przez włosy:D mam okropną grzywke ciągle mi się jakoś wywija
- Ustawianie książek według wielkości (żadna też nie może wystawać, muszą stać w jednej lini)
- Jeśli myję zęby mniej niż 3 razy dziennie, to czuję że mi czegoś barkuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum