dziwnie sie czuje,bo.od jakiegos miesiaca,moze dwoch mam dziwna chec obnazania sie..w miejsach publicznych...czy tez Wam sie tak zdazA?jak temu zaradzic?
[ Dodano: 08 Maj 2006 06:25 pm ]
czuje ze musze to zrobic ale za abrdoz nie mam gdize
To sie nazywa ekshibicjonizmem i jest chyba nawet nielegalne. Oficjalnie nalezy do nieprawidlowosci psychiczno-sexualnych. Chyba powinienes isc z tym do psychologa!
Raczej nikt nie chce, bys kiedys biegal w plaszczu po parku i pokazywal co masz pod spodem. Nawet na plazy dla nudystow cos takiego nie jest wkazane. Szczegolnie gdy odczuwasz przy tym jakies podniecenie.
elo201, przychylam się do wypowiedzi agentma. Wybierz się do psychologa (tudzież najpierw pedagoga szkolnego, jesli jeszcze uczęszczasz do szkoły), pogadaj, przedstaw swój problem. Myślę, że on poprowadził by dlaej leczenie, bądź wskazał dalszą drogę. W ten sposób najszybciej otrzymasz fachową pomoc.
dziwnie sie czuje,bo.od jakiegos miesiaca,moze dwoch mam dziwna chec obnazania sie..w miejsach publicznych...czy tez Wam sie tak zdazA?jak temu zaradzic?
Masz powołanie do zawodu striptizera. Zastanów sie nad tym, to może być twoja życiowa szansa.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Gumis, nie wyzywaj ludzi. Przyszedł po prostu z problemem.
Do elo201, popieram poprzedników, powinienes się się gdzies zgłosic z prośbą o pomoc.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 30-05-2007, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum