To zależy kiedy mnie zmorzy, nieraz już o 19:00 potrafię zasnac i wstać w śrokdu nocy, pościelić wyro i dalej w kimono do 6:00. Jednak często pomiedzy 24:00 - 1:00.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Jan Izydor Sztaudynger
Normalnie- kładę się ok. 2 i wstaję o 6.30
Nienormalnie (w sensie wtedy, kiedy poczytuję i pouczuję się)- kłądę się 4-5 i wstaję o 6.30.
I żyje. Ja tam nie wiem ^^
Mam ferie, więc zasypiam przy kompie około 3;00 kompa, mam na autozamykaniu to mi się sam wyłącza wstaje około 7-8 00 i odpalam kompa i na forum. Dzisiaj mało siedziałem, bo remont sobie w kuchni robie całą ścianę musiałem wywalić
Różnie. Przed sesją i w trakcie (czyli od jakichś 3 tygodni) chodzę spać o 2-3 nad ranem i wstają jakoś o 7.
Mój rekord został pobity w poniedziałek: do 3 rano powtarzałam filozofię, a o 5.30 zwlekłam się z łóżka i poszłam na egzamin.
Jak się ma cały dzień zawalony to noc wydaje się być jedyną porą, kiedy można cokolwiek nadrobić.
_________________ Żadnych objaśnień. Odsyłaczy.
Przypisów. Haseł.
Libacja milczących winorośli.
Wszystko zależy od tego
jak długo będziemy zawsze.
(E. Lipska)
Ostatnio zmieniony przez Ewel 23-01-2008, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Idę spać zazwyczaj o 2 lub 3. Wstaje o 7.10. Szkoda czasu na spanie. W weekendy odsypiam, ale też max 8h snu.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Wysłany: 19-02-2008, 00:49
Ostatnio zrobiłam postęp- koło 1- 1.30. Wstaję różnie, zwykle mam na rano. A więc ok. 6.30.
5 i pół godziny snu + mała kawa w szkole wystarcza, by się rozbudzić.
5,5 to moje minimum, poniżej tego nie funkcjonuję.
To zależy w wakacje i ferie kładę się o 3, 4 lub 5 i śpię do 13 ) chyba, że się z kimś umówiłam to wcześniej wstaje
W sylwestra nie kładę się wcale, bo nie mam kiedy
A w roku szkolnym idę spać około 1:P i wstaje o 6 oczywiście nie w soboty i niedziele xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum