z mama to prawie o wszystkim,chociaz nie moge powiedziec ze jest moja przyjaciolka.
z tata rzadziej,przewaznie "jak tam w pracy?","jak tam w szkole?",no czasami jeszcze o czym wiecej,chociaz przewaznie tez sa to tylko prozaiczne sprawy
Dopiero uświadomiłam sobie, że lubię rozmawiać z moim tatą, bo szanuje moje poglądy i moje zdanie. Matka najczęściej mówi, że jestem młoda i nie wiem co mówię.
_________________ dzieli nas szerokość naszych ramion.
Dopiero uświadomiłam sobie, że lubię rozmawiać z moim tatą, bo szanuje moje poglądy i moje zdanie. Matka najczęściej mówi, że jestem młoda i nie wiem co mówię.
U mnie podobnie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
U mnie najgorzej jest jak zaczyna mówić jaka jestem be i że nic nie robię, nie uczę się itd. Wyolbrzymia wszystko.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
U mnie cudem jest młodsza siostra. Ale to już mnie przestało denerwować.
Mnie wkurza jak proszę, żeby przy mnie nie paliła to mówi "Jak ci nie pasuje to wyjdź"
Szkoda gadać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum