O wakacjach, o przyszłości mej świetlanej, o aparacie-bublu, o pieniądzach, o polityce. Generalnie to o wszystkim, co nie dotyka tych najbardziej intymnych tematów.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Z moją mamuska mogę pogadać dosłownie o wszystkim. Jest jak przyjacółka.
Z tatą niestety, ale nie mam o czym rozmawiać. Wszysctko co powiem to jest źle. Cały czas ma swoje humory i tylko krzyczy.
Ostatnio zmieniony przez alisa 04-07-2008, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
z mama o szkole,o przyszlosci,o marzeniach, poprostu o czym chcemy o tym gadamy
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Ostatnio (dzięki Bogu) mało z nimi rozmawiam.
Jak zadzwoni tata to tłumaczę mu jak coś wystawić na allegro/coś podłączyć/gdzie schowałam płyty lub gawędzimy o wszystkim.
Matka dzwoni, pierwsze o co pyta to: "Jak tam dieta? Schudłaś?" (niczego innego nie można się spodziewać po tej pustce w głowie) a później coś mówi o jakiś bzdetach a ja przytakuję.
O wszystkim tzn. z mamą bo taty brak. Z mamą mam wspólny jezyk ,ja jej mówie wszystko ona mi tez Poruszamy różne tematy seks ,narkotyki,faceci, praca, obgadywanie rodzinki ;P . Zwłaszcza lubie jak obydwie narzekamy na facetów Dobrze ze wtedy mężuś mnie nie słyszy hi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum