ToTylkoJa
Imię: Ala
Wysłany: 30-01-2006, 15:02 nuuuuuda
ej nudzi mi sie
a ja nie lubie jak mi sie nudzi...
spac mi sie nie chce...ogladac tv tez nie...przed kompem nie ma co robic...
nudzi mi sie...
potrzebuje pomocy kogoś komu sie nie nudzi...
Mi jak się nudzi to wyszukuje jakichś pustych różowych lalek na gg i rozmawiam z nimi używając trudnych wyrazów i zwrotów takich jak: wszak, tudzież, bądź też, aczkolwiek. Oczywiście tematy takie jak Polityka, Pogoda, itp. to normalka (najciekawiej jak nie rozumieją niektórych słów )
(W ten sposób "oddaje" tą nude komu innemu - całkiem dobrze się bawiąc )
Ewentualnie ide coś zjeśc
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Znak zodiaku:
ToTylkoJa
Imię: Ala
Wysłany: 30-01-2006, 15:16
No taaaaak jeść juz nie moge bo robie to cały czas(to bardzo niezdrowo)!!! a z tymi blondynkami...no moze spróbuje
Gdy mi się nudzi:
-Łapię gitarę
-Zajmuję się origami (trudne słowo - patrz przycisk "www" pod moim postem )
-Siadam przed kompem, przed którym albo gram, albo rozmawiam, albo przeglądam ciekawe fora (m. in. te tutaj)
-Biorę książkę
-Gdy jestem naprawdę zdesperowany idę pooglądać TV
-A gdy już zaczyna mnie łapać obłęd to albo zaczynam robić coś, co mam do zrobienia już od dawna i nigdy mi się nie chciało, albo (to już naprawdę bardzo rzadko, max kilka razy na rok) siadam do lekcji. Np fizyki, którą ciężko mi pojąć. Zawsze to lepsze to niż iść spać.
Ja nie mam sposobów na nudę, bo się nie nudzę. Kiedy się nudzisz mozesz czytać ksiązki, oglądać ciekawe filmy. Jesli chcesz robić coś bardziej konstruktywnego to możesz uczyć się obcych słowek lub też zgłebiać słownik wyrazów obcych np,Kopalińskiego, by nie być pustą laską z tej derastycznej opwieści:
Alearan napisał/a:
Mi jak się nudzi to wyszukuje jakichś pustych różowych lalek na gg i rozmawiam z nimi używając trudnych wyrazów i zwrotów takich jak: wszak, tudzież, bądź też, aczkolwiek. Oczywiście tematy takie jak Polityka, Pogoda, itp. to normalka (najciekawiej jak nie rozumieją niektórych słów )
Imię: Marta
Wysłany: 30-01-2006, 21:28
CZasami też mam ten problem, ale żadko...
W sumie to zależy od nastroju czsami coś gotuję, potem to jem, potem trzeba coś pozmywać, w trakcie coś się potłucze, potem to posprzątam, prawdopodobne że się skalecze, wtedy poszukuje plaster itd.
Zajmij się czym kolwiek a potem już samo się potoczy
Mi nudzi się bardzo rzadko bo zawsze mam coś do zrobienia, gorzej jak gdzieś mnie nosi a nie wiem gdzie Dobrym sposobem na nude jest spacer z psem lub poszukanie nowych zajeć dodatkowych np nauka języków obcych, kurs tańca albo sztuki walki
Mi jak się nudzi to przeważnie idę spać a jak nie jestem śpiąca to robię sobie bitą śmietaną zwaną pospolicie ŚNIEŻKĄ [ah te kalorie;p] i włączam sobie DIRTY DANCING. Wiadomo - klasyka ;] I po raz tysiączny oglądam film No a tak poza to siedze na gg, przeglądam posty na forum Albo kłoce się z maminką, której też sie dość często nudzi
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Wysłany: 01-02-2006, 12:06
Jak mi się nudzi (na co z reguły nie mam czasu) to:
- dokuczam bratu ;']
- bije się z chłopakiem
- jakiś filmik męcze
- śpie
- jem
- wyciagam kumpele i nudzimy się razem ;']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum