Szukam osób, które kolekcjonują monety. Bardziej interesuja mnie współczesne monetki ale jak ktos ma stare też jest mile widziany:):):):) Jesli macie ochotę to podzielcie się opiniami na temat swoich kolekcji:):):) osoby, które chciałyby zacząć jakąś współpracę tzn. wymiana na monetki prosiłbym aby pisały na mój adres email TomekWilku123@interia.pl. w temacie prosze pisać "monety"
Mam ciekawą kolekcję ale nie zubierana przezmenie i nie jest w zadnym wypadku na sprzedaz....np moneta niemiecka z 1938 roku z orzełkiem Rzeszy albo moneta do licznika gazowego z Wrocka z konca XIX wieku.
Imię: Karol
Wysłany: 23-06-2006, 01:18
a bylo tego troche 1 iles ta denara z 1825 srebrna srebna marka koniec XIXw srebrna marka z 1935 moneta francuska 1864 miedz rozne niemieckie weimar i IIIrzesza jeszcze jakies z cesarstwa byly wszystko z wrocka praktycznie no jeszcze byly takie okolicznosciowe prawei wszystkie od lat 80 ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum